Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Alarm do auta Jablotron

10.12.2023

Bezpečnost vozidla je v dnešní době zásadní. 

S narůstajícími riziky spojenými s krádežemi a vandalismem je důležité mít spolehlivý systém ochrany vozu. Společnost Jablotron nabízí komplexní a inovativní řešení v podobě svých alarmů do aut, které vám poskytnou klid a jistotu, že váš vůz je v bezpečí.

Alarm do auta Jablotron - bezkonkurenční bezpečnost

Jablotron se řadí mezi přední světové výrobce bezpečnostních systémů a jeho alarmy do aut jsou zárukou špičkové ochrany. Využívají nejnovější technologické inovace, které zajišťují spolehlivost a efektivitu, a to včetně:

  1. Inteligentního detekčního systému
    S využitím senzorů a sofistikovaných detekčních mechanismů jsou Jablotron alarmy schopny rozpoznat neobvyklé situace a varovat vás při jakémkoliv podezřelém pohybu kolem vozidla.
  2. Mobilní aplikace pro vzdálené ovládání
    Díky mobilní aplikaci máte plnou kontrolu nad alarmem přímo ve vaší dlani. To znamená aktivaci/deaktivaci systému, sledování stavu vozu a příjem okamžitých upozornění na váš mobilní telefon.
  3. Integrovaný systém GPS
    V případě krádeže může zabudovaný GPS systém sledovat polohu vozidla, což usnadní jeho nalezení a navrácení.

Chci nezávazně poptat alarm 

Jednoduchá Instalace a užívání

Instalace Jablotron alarmu do vašeho vozidla je jednoduchá a flexibilní. Systém je navržen tak, aby byl kompatibilní s různými typy automobilů a mohl být snadno přizpůsoben vašim potřebám. Není třeba složitých úprav nebo zásahů do elektroniky vozu, což zajišťuje šetrnost k vozidlu a zachování jeho záruky.

Jablotron nejenže nabízí vynikající ochranu vašeho vozidla, ale také vám poskytuje pocit bezpečí a důvěry. Díky intuitivnímu rozhraní a spolehlivému fungování se stává péče o vaše auto hračkou.

Více o našich alarmech 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie