Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron

19.11.2022

Sháníte špičkový auto alarm? Pak vsaďte na hvězdu mezi alarmy všeho druhu, firmu Jablotron. 

Bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron určitě splní všechny vaše požadavky na spolehlivou ochranu vašeho plechového miláčka. Tato šikovná věcička se bezpečně postará o zabezpečení vašeho vozu a usnadní vám život.

Chytrý bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron

Proč si v pestrém světě alarmů vybrat právě tento typ? Chytrý bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron v sobě skrývá funkce, které ocení všichni řidiči. Které máme na mysli? Nejen že dá tento špičkový alarm vědět zvukovým signálem, že se něco děje, ale přes aplikaci MyJABLOTRON lze navíc sledovat polohu vašeho vozu i aktuální počet najetých kilometrů. V případě odcizení je pak nalezení vozu samozřejmě mnohem rychlejší a usnadní práci i bezpečnostním složkám.

Poptat autoalarm Jablotron 

Bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron je nej

Nejnovější bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron je zkrátka nej. Tento čtyřtlačítkový dálkový ovladač funguje na dvou frekvencích. Jeho vzhled je moderní a je zabezpečen proti náhodnému zmáčknutí, což ocení každý řidič. Pro okamžitou reakci v případě neoprávněného zacházení slouží samostatné SOS tlačítko. Výhodou je i deaktivace systému na dálku v případě planého poplachu. Nemusíte tak ke svému vozu běžet, když vidíte, že se alarm spustil vlivem jiných okolností, než je nekalý záměr. A všichni víme, že i tato situace občas nastane. Většina klíčenek disponuje i nedocenitelnou funkcí dětského zámku.

Jak funguje bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron

Uvažujete o pořízení tohoto systému a ptáte se, jak bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron funguje? Na tento ryze český výrobek se můžete spolehnout po všech stránkách. Už jen proto, že se jedná o firmu s dlouholetou tradicí, která svému řemeslu rozumí a snaží se stoupat stále výš. Slibuje snadné ovládání a odbornou montáž čekejte pouze od zaškolených certifikovaných partnerů. To vše vám zajistí dlouholeté bezproblémové fungování vašeho auto alarmu na klíčenku Jablotron. A co je třešničkou na dortu? Připojení vašeho autoalarmu na pult centrální ochrany, jež má dosah v celé střední Evropě. Operátoři vyhodnocují data autoalrmů nepřetržitě a vy tak získáte jistotu, že vašemu čtyřkolovému miláčkovi opravdu nic nehrozí.

Stáhněte si aplikaci na bezdrátový auto alarm na klíčenku Jablotron

S aplikací MyJabltron budete mít zabezpečení vašeho vozidla vždy pod kontrolou. Kdykoliv znejistíte, zda jste ho nezapomněli zamknout, ihned se můžete uklidnit, že ne. A pokud by se to náhodou někdy stalo, na dálku to rychle napravíte. Navíc vám tato aplikace přináší kompletní historii jízd i aktuální stav tachometru. A to není vše! Stáhněte si i vy aplikaci na váš bezdrátový auto alarm na klíčenku Jabltron a sami se o všech jejich přednostech přesvědčte.

Kategorie