Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Autoalarm s dálkovým startem

15.3.2024

Autoalarmy s dálkovým startem staly nezbytným doplňkem pro každého majitele vozidla. 

Tyto inovativní systémy nejen poskytují bezpečnostní ochranu, ale také umožňují vzdálené ovládání funkčních prvků vozu, což přináší celou řadu výhod a vylepšení pro každodenní užívání vozidla.

Autoalarm s dálkovým startem je ochranou s vyspělými funkcemi

První a nejdůležitější funkcí autoalarmu s dálkovým startem je samozřejmě ochrana proti krádeži. Tyto systémy jsou vybaveny pokročilými bezpečnostními funkcemi, jako je detekce nárazu, pohybu či manipulace s vozidlem. Pokud dojde k pokusu o neoprávněné vniknutí do vozu, autoalarm okamžitě zareaguje aktivací hlasitého alarmu a případně i blokováním startovacího systému, což výrazně snižuje riziko krádeže.

Chci nezávazně poptat

Pohodlné ovládání na dálku

Jednou z dalších významných výhod je možnost vzdáleného ovládání různých funkcí vozu pomocí jednoduchých dálkových ovladačů. Díky nim můžete mít pod kontrolou nejenom zabezpečení vozidla, ale také například zamykání a odemykání dveří, ovládání centrálního zamykání, aktivaci a deaktivaci alarmu či dokonce spuštění motoru a předehřátí nebo překlimatizování interiéru vozu před nastoupením.

Komfortní využití v každodenním životě

Autoalarm s dálkovým startem přináší do každodenního života majitele vozidla značný komfort a pohodlí. Už se nemusíte trápit hledáním klíčů nebo odemykáním dveří ručně v nepříznivém počasí. Stačí jednoduše stisknout tlačítko na dálkovém ovladači a vše potřebné je vyřešeno za pár sekund. Navíc možnost vzdáleného startu motoru vám umožní vychladit nebo ohřát interiér vozu ještě před tím, než se do něj posadíte, což je obzvláště vítané v extrémních teplotách.

Spolehlivost a bezproblémový provoz

Další výhodou autoalarmů s dálkovým startem je jejich spolehlivost a bezproblémový provoz. Moderní systémy jsou navrženy tak, aby fungovaly bezchybně v různých podmínkách a poskytovaly konzistentní výkon po dlouhou dobu. Díky tomu si můžete být jisti, že váš autoalarm bude spolehlivě chránit vaše vozidlo a zároveň vám poskytne maximální komfort a pohodlí ve vašem každodenním životě.

Více o autoalarmech 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie