Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Klíče s čipem pro 60 značek vozů

25.5.2023

Klíče, čipy, dálková ovládání, startovací karty a další příslušenství pro zabezpečení vozu – to jsou AutokliceCZ. 

klíče s čipem

Pojďme se podívat na klíče s čipem – s čím vám můžeme pomoci?

Od výměny baterky až po nový klíč s čipem

Zákon schválnosti platí samozřejmě také u klíčů, proto nepříjemnosti s nimi přijdou vždy ve chvíli, kdy se vám to nejméně hodí. Ale nezoufejte, i to má své řešení. Když je nouze největší, jsme tu pro vás na SOS lince 773 114 421. Po domluvě za vámi vyrazí náš technik, ať už jste z Prahy, Kladna, Mladé Boleslavy či z Olomouce. Rádi vám pomůžeme po celé České republice.

Není váš problém tak akutní? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme najít to nejlepší řešení. Co u klíčů s čipem řešíme?

  • Výměna čipu u stávajícího klíče
  • Výměna a vybroušení planžety u stávajícího čipu
  • Výměna baterie
  • Nové naprogramování imobilizéru
  • Spárování čipu s vozem

Potřebuji poradit 

Když se chcete do opravy pustit svépomocí

Řada našich zákazníků se do snazších technických závad u svých klíčů od vozu pouští svépomocí. Pokud i vy patříte do této skupiny a hledáte čipy na výměnu, planžety ke klíčům či kompletní klíče s čipem, máme tu pro vás připravený e-shop, ve kterém si snadno vyberete potřebné komponenty pro více než 60 značek aut.

Vyberte značku auta

Nechte opravu na nás a využijte svůj čas efektivněji

Naši technici se klíčům a zámkům věnují dennodenně už řadu let. Proto mnoho problémů odhalí na první pohled a díky bohaté praxi jsou schopni vše rychle a efektivně vyřešit. Než abyste se sami s autozámky, klíči a čipy trápili sami, nechte tyto starosti na nás a svůj volný čas využijte příjemněji.

Když autoklíče, tak z AutokliceCZ

Ať už řešíte u svého vozu jakýkoliv typ zabezpečení, u nás vyřešíte vše na jednom místě. Klíčům, zámkům, čipům a autoalarmům se věnujeme od roku 2005 a lehce si poradíme i s opravou dálkových ovládání, opravou řídících jednotek či tachometrů. Sídlíme v Říčanech a z Prahy jste u nás po dálnici během chvilky.

Máte otázky? Rádi vám odpovíme. Neváhejte nás kontaktovat

Kategorie