Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Programování autoklíčů

27.1.2023

Ztratili jste klíč od vozu nebo se vám rozbil? Potřebujete nový autoklíč? Koupili jste automobil z druhé ruky? 

programování autoklíčů

Nejen v těchto případech se vám budou hodit informace o programování autoklíčů.

Proč je programování autoklíčů potřeba

Určitě už jste se s tématem programování autoklíčů setkali. Pryč jsou doby, kdy vám stačilo obstarat si duplikát starého klíče a bylo hotovo. Aby autoklíč správně fungoval, musí se nakódovat a naprogramovat, aby se řídící jednotka správně spojila s imobilizérem a váš vůz nastartoval. Ptáte se, proč je tedy programování autoklíčů potřeba? Jedná se o zabezpečovací prvek, jenž chrání vašeho plechového miláčka před odcizením. 

Nikdo nepovolaný si bez potřebných dokumentů duplikát neobstará. Nezapomínejte na nové programování autoklíčů i v případě, pokud si koupíte ojeté vozidlo. Nikdy nevíte, kdo vlastní další klíče a i když nechceme malovat čerta na zeď, mohlo by se stát, že o nové auto přijdete. Jistota je jistota a s nově naprogramovaným autoklíčem ji snadno získáte.

Programování autoklíčů snadno a rychle

Sháníte experty, kteří se ve světě autoklíčů skutečně vyznají a postarají se o výměnu a naprogramování autoklíčů všech značek? Neváhejte a přijeďte k nám do Říčan! Jediným telefonátem si objednáte termín, a tím se jednoduše vyhnete frontám a získáte jistotu, že se budeme věnovat jen Vám a vašemu čtyřkolovému miláčkovi. U nás provedeme programování autoklíčů snadno a rychle, bez zbytečného čekání!

Kontaktujte nás 

Programování autoklíčů bez starostí

Pokud očekáváte programování vašich autoklíčů bez starostí, nespoléhejte se na amatéry. I když jsou jistě zkušení a v lecčem ohledně automobilů se vyznají a hravě pomohou, programování autoklíčů je už trošku jiná liga. A především jsou k tomu potřeba nejen šikovné ruce, ale i nástroje, s nimiž profíci odvedou precizní práci. Autoklíče vám pak budou bez problému sloužit dlouhé roky. Tedy pokud nezapomenete na jejich údržbu a například výměnu baterií v ovladači. I s tím si hravě poradíme! Zkrátka a jednoduše – u nás v pohodě a klidu pořešíte nejen všechny problémy s vašimi autoklíči, ale nabízíme i další servis a služby s automobily spojenými. Navštivte naše přehledné webové stránky (https://www.autoklicecz.cz/), na kterých najdete spoustu užitečných informací.

Autoklíč bez naprogramování?

Zaslechli jste, že autoklíč funguje i bez naprogramování? V podstatě je to pravda. Zejména u starších vozů bez imobilizéru naprogramování nebudete potřebovat. A ano, i u novějších typů vozu dokáže autoklíč fungovat i bez naprogramování, ale je tu jeden háček. Takový klíč dokáže automobil odemknout, ale nenastartujete s ním. Proto pozor na případnou záměnu, abyste se pak nedivili a nelámali si hlavu s tím, proč najednou nejde vaše auto nastartovat!

Kategorie