Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Ten pravý zámek do dveří Ford najdete u nás

20.6.2018

AutokliceCZ nabízejí kromě mnoha automobilového příslušenství a dalších služeb také několik typů zámku do dveří pro auta značky Ford. Jelikož mezi naše zákazníky patří hrdí majitelé těchto vozidel, zařadili jsme je do naší nabídky, a tím jsme opět rozšířili naše portfolio. Podívejte se na na podrobnosti.

Máme zámky i pro Ford Galaxy, Focus či Transit

Pokud máte právě vy plechového mazlíčky značky Ford Galaxy, Focus neboTransit, jistě víte, že takový zámek potřebuje péči. Po čase totiž zjistíte, že vám auto nejde odemykat tak snadno jako dříve. Zajišťujeme samozejmě zámky a klíče pro další modely aut. 

Zámky Ford v e-shopu

Za špatným odemykáním zámku Ford může být klíč

Problém může být v klíči, který se snadno opotřebuje a po uplynutí nějaké doby se s ním zámek vašeho Fordu hůře otevírá. Řešením je pravidelná, nebo alespoň včasná návštěva našeho servisu. Pokud je však klíč ve špatném stavu, nejjednodušší a nejlepší je jeho výměna. Jsme schopni vyrobit nový klíč na míru vašim potřebám.

Kde nás najdete?

zamek-dveri-ford

 

Zámky od Fordu opravujeme i měníme

Stejně tak to ale nemusí být problém klíčku, ale zámku vašeho Fordu. Proto nabízíme rovněž jeho opravu a promazání. Cena za se pohybuje od 550 – 2 000 Kč. Ovšem některé zámky už není možné opravit a pak je na řadě kompletní výměna.

Na závěr pro vás máme pár zajímavostí o Fordu:

  • je jednou z nejstarších a nejtradičnějších automobilek na světě, vznikla v roce 1903
  • díky svému zakladateli Henry Fordovi a jeho revolučním postupům a myšlenkám se Amerika postavila na kola
  • Ford zavedl ve své továrně pásovou výrobu, čímž umožnil masovou produkci (jeho vozy byly navíc cenově dostupné pro střední třídu)
  • později se automobilka rozšířila do téměř celého světa

S problémy se zámkem od Fordu vám pomůžeme

Pokud potřebujete opravu nebo výměnu zámku od vašeho Fordu, neváhejte nás kontaktovat, nebo k nám rovnou přijeďte. Sídlíme v Říčanech nedaleko Prahy a většinu prací provádíme na počkání.

Kategorie