Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Výroba klíčů i autoklíčů s imobilizérem

22.6.2016

Provádíme komplexní služby v oblasti mechanického zabezpečení objektů, jako jsou bezpečnostní dveře, trezory, kování či výroba autoklíčů. Protože jsou klíče a zámky naše hobby, zabýváme se také nouzovým otevíráním dveří bytů, aut a trezorů. Provádíme opravy zámků, autozámků a trezorů. 

Provozujeme zámečnickou pohotovost (zabouchnuté dveře, ztráta klíčů). Poskytujeme poradenskou činnost (výběr vhodného zabezpečení, široká nabídka bezpečnostních zámků a kování). Naším cílem je celkové řešení vašeho zabezpečení s důrazem na bezpečnost, kvalitu a přiměřenou cenu.

Tak už víte, proč jsme na klíče nejlepší?

Zámkům a klíčům zkrátka rozumíme a věnujeme se jim již nějaký ten pátek, proto dokážeme vyrobit či opravit 99 % klíčů a zbývající 1 % se právě nyní učíme. Neustále sledujeme, kam v této oblasti směřují trendy, proto nám žádný typ zámku nezůstane utajen! Pojďte se podívat na ukázku toho, co děláme.

Autoklíče všeho druhu

Autoklíče slouží k odemykání zámků aut, palivového víčka a spínací skříňky. Zhotovujeme široký sortiment auto i motoklíčů, včetně klíčů s imobilizérem, které vyrábíme na většinu vozů všech značek. Od nejobyčejnějších zoubkových jednostranných klíčů (Škoda 110, 120, starší Felicie, VAZ, Fiat, Trabant atd.), nebo oboustranných klíčů (většina starších zahraničních vozů), po speciální autoklíče jako jsou gravírované jednostranné (Opel, Mercedes atp.) či gravírované oboustranné (BMW, Renault, Peugeot atd.).

Mezi další skupinu klíčů, které vyrábíme, patří křížové (Citroen, Peugeot a páky na volanty), nebo klíče rakvičkové (Ford).

Klíče a autoklíče

Autoklíče s imobilizérem (čipové)

Zhotovujeme autoklíče s volně kódovaným čipem - provedeme mechanické zhotovení (nafrézování) zubů klíče i nahrajeme kód čipu z vašeho originálního klíče na nový klíč.

Autoklíče jsou opatřeny imobilizérem přímo v klíči. Tato elektronická ochrana proti odcizení vozidel je od roku 1995 a stále ve větší míře bývá základní výbavou vozidel (včetně automobilů Škoda). Zajistíme vám na počkání jak mechanické zhotovení klíče s čipem, tak jeho funkční nakódování a to buď přímo z vašeho klíče, nebo u novějších typů aut s Krypto čipy přímo ve voze. Vyrábíme klíče s imobilizérem i na vozy, kde byly ztraceny všechny klíče.

Podle immo krabičky se cena výroby pohybuje od 3000 Kč do 12 000 Kč dle druhu a náročnosti. Většinu klíčů vyrábíme na počkání.

Chcete poradit, vyrobit klasický klíč či autoklíč? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás. Zajímá vás, jaké klíče dále umíme? Čtěte zde!

Kategorie