Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vystřelovací klíč Kia

2.3.2024

Automobilový průmysl se neustále vyvíjí, proto je důležité, aby automobilové značky nabízely nové technologie. 

Jednou z takových inovací v oblasti pohodlí a bezpečnosti je vystřelovací klíč Kia, který mění způsob, jakým lidé ovládají svá vozidla.

Vystřelovací klíč Kia je víc než jen klíč

Kia jako automobilová značka se vždy zaměřovala na inovace a pohodlí svých zákazníků. S představením vystřelovacího klíče Kia přinesla značka do praxe své závazky k inovacím. Vystřelovací klíč není jenom klasický klíč k vozu - je to multifunkční zařízení, které nabízí širokou škálu výhod pro řidiče.

Chci poptat klíč Kia 

Klíč k bezmála bezklíčovému zážitku

Vystřelovací klíč Kia umožňuje řidičům zapínat a vypínat svá vozidla jednoduše stiskem tlačítka. Tím eliminuje potřebu tradičního otáčení klíče v kontaktním spínači. Tento bezklíčový systém nejenom zjednodušuje proces nastartování vozu, ale také zvyšuje bezpečnost, protože nedovoluje startování vozidla bez přítomnosti správného klíče.

Komfort a pohodlí na dálku

Jedním z hlavních přínosů je také možnost dálkového ovládání vozidla. Uživatelé mohou pomocí svého klíče otevírat a zamykat dveře, spouštět a zastavovat motor, a dokonce i aktivovat systém klimatizace, aniž by museli být fyzicky u vozidla. To je zvláště užitečné v extrémních povětrnostních podmínkách, kdy řidiči mohou předem nastavit teplotu v automobilu, aby se jim uvnitř dostalo příjemného prostředí.

Bezpečnost a ochrana před krádeží

Vystřelovací klíč není jenom o pohodlí a komfortu, ale je také o zvýšené bezpečnosti. Díky pokročilým technologiím je každý klíč propojen s konkrétním vozidlem pomocí šifrovaného signálu. To znamená, že vozidlo je chráněno před krádeží a neautorizovaným přístupem. Navíc některé modely vystřelovacích klíčů Kia obsahují nouzový tlačítko, které umožňuje řidičům okamžitě kontaktovat pomoc v případě potřeby.

Kia v e-shopu 

Vystřelovací klíč Kia

Vystřelovací klíč Kia představuje revoluční inovaci v automobilovém průmyslu. S kombinací pohodlí, bezpečnosti a ekologických hledisek přináší tento klíč řidičům jedinečný zážitek z jízdy. Je to symbol oddanosti inovacím a snaze o maximální spokojenost zákazníků. Pro ty, kteří hledají více než jen obyčejný klíč k vozidlu, je tou správnou volbou.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie