Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Zabouchnuté klíče v autě dovedou potrápit

19.12.2017

Jdete si takhle s obrovským nákupem k autu a chcete ho odemknout, když najednou zjistíte, že není čím. Prohledáte všechny kapsy a tašky, ale klíč není nikde. Už propadáte panice, že jste ho ztratili, když v tom si všimnete, že si ten malý nezbedník hoví na sedadle nebo v zapalování. A to se stane, jako naschvál, vždycky v tu nejhorší chvíli.

Zabouchnuté klíče v autě vyžadují klid

Co teď? V hlavě se vám honí, kde už jste měli být, děti se u auta začínají nudit a dožadují se vstupu dovnitř nebo se naopak rozutíkají na všechny strany. V tu chvíli potřebujete tu nejdůležitější radu ze všech – uklidněte se a přestaňte neefektivně bušit do okénka. Zabouchnuté klíče v autě nejsou žádnou tragédií, která by neměla řešení.

Na zabouchnuté klíče jsou tu AutokliceCZ

Pokud nemáte po ruce náhradní klíče nebo jsou padesát kilometrů daleko, je nejlepším řešením obrátit se na nás, na AutokliceCZ, a my vám přijedeme na pomoc. Sami totiž zabouchnuté klíče v autě jen tak ven nedostanete. Otevírání auta bez klíčů má totiž svá specifika.

Prozradíme vám několik několik triků

Pokud klíče leží na sedadle, naši zkušení odborníci znají spoustu fíglů, jak úzkou škvírou, kterou si roztáhnou speciálním nafukovacím polštářkem, v prostoru mezi dveřmi a rámem vozu vytáhnout klíče ven. V případě, že nemáte stahování oken na elektrické ovládání, je možné tenkým hákem srolovat okénko.

Jestli jsou okna na elektriku a auto nejde odemknout potáhnutím za kliku zevnitř, musíte zavolat odborníka, tedy nás. Tomu se nevyhnete ani pokud si zapomenete zabouchnuté klíče v autě v prostoru kufru. Dobrou zprávou ale je, že pro firmu AutokliceCZ není nic nemožné a ručíme vám za to, že se do svého vozidla dostanete.

Volejte 773 114 421

zabouchnuté klíče

Na zapomenuté klíče si už dáte pozor

Pokud jste optimisti, kteří se za vším snaží hledat něco pozitivního, jistě vás potěší zjištění, jak je složité se dostat do zamčeného auta bez jeho poškození a že zloději to nemají vůbec jednoduché. I proto si už příště určitě dáte větší pozor, abyste už takovou situaci, jako jsou zabouchnuté klíče v autě, nemuseli řešit.

Zabouchnuté klíče vyřeší i náhradní klíč

Pokud se vám stane, že zapomenete zabouchnuté klíče v autě, vzpomeňte si na AutokliceCZ a my vám rádi pomůžeme se z této prekérní situace dostat. To samozřejmě platí i v případě, že si zabouchnete dveře od bytu nebo domu.

A jestli zjistíte, že klíče nejsou zabouchnuté v autě, ale že jste je opravdu někde ztratili nebo chcete mít zkrátka rezervní, i v tomto případě jsme tu pro vás. Firma AutokliceCZ vám zhotoví náhradní klíčKontaktujte nás a zjistěte více.

Kategorie