Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

5 nejčastějších otázek na náhradní klíče od auta

10.5.2020

Věci se ztrácejí a klíče nejsou výjimkou. Denně našim klientům odpovídáme na otázky, které se týkají náhradních klíčů od auta. Pokud právě náhradní klíče řešíte, neváhejte se na časté otázky podívat.

Jaká je cena náhradního klíče od auta?

Jak se říká – peníze vždy až na prvním místě. Cena náhradního klíče od auta se pohybuje od 3 000 Kč do 12 000 Kč. Záleží na typu immo krabičky, modelu vozu a časové náročnosti výroby. Přesnou cenu vám rádi spočítáme na míru vašemu požadavku.

Chci spočítat cenu klíče

Lze uvést orientační ceny nejčastěji poptávaných klíčů? Např. u 3 – 4 aut?

Ztratili jste klíče a máte strach o svůj vůz?

Nemáte-li ke svému autu už žádný klíč (například při ztrátě nebo krádeži), s náhradními klíči dlouho neváhejte. Vyrobíme vám nový klíč, který bude zároveň nově naprogramovaný a s autem spárovaný. Původní naprogramování se z paměti auta automaticky vymaže, takže pokud by zloděj chtěl nalezené klíče využít ke krádeži, už se mu to nepodaří.

Chci vyřešit zabezpečení vozu

Stojí vám auto před domem a nemůžete se do něj dostat?

A toto je hodně nepříjemná situace. Ale nezoufejte, i s tím si poradíme. Neváhejte nás co nejdříve kontaktovat a domluvíme se na nejrychlejším postupu. Vypraví se za vámi náš tým techniků, kteří na místě vůz odborně otevřou a rovnou vám vytvoří i nové náhradní klíče.

Musím měnit zámky?

Je to jedno z řešení, ale určitě to není nutné. Naši profíci si s výrobou vašeho klíče poradí i bez výměny zámků. Výměna zámků patří k nejdražšímu a časově nejnáročnějšímu řešení a zpravidla k ní přistupujeme na přání zákazníka či v nejkrajnějším případě.

Co budu k výrobě náhradního klíče od auta potřebovat?

V ideálním případě byste měli mít v dokladech od výrobce kód klíče, podle něhož lze klíč objednat (nesmí však být vyměněny zámky nebo immo jednotka – v takovém případě nový klíče nefunguje). Z naší zkušenosti však víme, že jej v potřebnou chvíli najde jen málokdo, proto si postačíme s výrobním číslem vozu (tzv. VIN kód). Cenově nejdražší variantou je kompletní výměna zámků.

Zlatá střední cesta, která je u našich zákazníků nejčastěji využívána, je výroba náhradních klíčů podle zámků auta. Jedná se o cenově i časově příjemné řešení, kdy se o vás vůz postarají zkušení technici.

Nenašli jste odpověď na svoji otázku? Neváhejte nás kontaktovat. Sídlíme v Říčanech nedaleko Prahy.

Kategorie