Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Přívěšek na klíče Ford

9.12.2021

Většina z nás má klíče od auta denně v ruce a sedá s nimi za volant. Dopřejte si na klíče přívěšek s logem vašeho vozu a elegantně.

přívěsek na klíče Ford

Udělejte si radost a pořiďte si třeba hned přívěšek na klíče se značkou Ford.

Máme přívěsky na klíče nejen pro majitele Fordu

AutokliceCZ se pyšní bohatým e-shopem doplňků a zabezpečení pro více než 60 světových značek vozů. Ať už máte Nissan, Škodovku, Audi, nebo Mercedes, jistě si u nás vyberete. Nahlédněte do e-shopu a vyberte si například designové přívěšky na klíče s logem Ford.

Přívěšky na klíče Ford

Jak vybrat ten pravý přívěsek na klíče?

Záleží, jaké jsou vaše priority. Chcete barevně sladit klíče a karoserii vašeho vozu? V tom případě je volba jasná a budete vybírat podle barev, kdy jsou přívěsky na klíče zpravidla doplněné barevnou kůží nebo koženkou. Dáváte-li přednost kovu, i zde je bohatý barevný výběr.

Pokud s klíči často chodíte a potřebujete volné ruce, doporučujeme místo přívěšku pořídit klasickou klíčenku na krk – tedy šňůru s logem vaší oblíbené značky i s praktickou karabinou na klíče.

Tipy na dárky pro muže

Pro manžela, přítele, tatínka či dědečka…Zkrátka, vybrat dárek pro muže bývá často nelehký úkol. Pokud je však dotyčný fandou do aut, jistě si u nás vybere dárek podle svého gusta. Darujte praktický dárkový poukaz a nechte na oslavenci, čím si udělá radost.

Dárkové poukazy

Na co lze dárkový poukaz využít?

  • Přívěsky na klíče
  • Výroba náhradních klíčů k autu
  • Dálková ovládání
  • Diagnostika zabezpečení vozu
  • Autoalarmy
  • Opravy řídích jednotek a tachometrů
  • A mnoho dalšího…

Z Prahy jste u nás za 15 minut

AutokliceCZ sídlí v Říčanech u Prahy, a pokud máte kolem nás cestu, neváhejte na chvilku přibrzdit a vyberte si přívěsky na klíče či další příslušenství k vašemu vozu rovnou osobně na naší prodejně. A když to máte daleko? Nakupte z pohodlí domova a brzy se těšte na zásilku. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie