Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

I váš vůz si zaslouží auto klíč smart

3.1.2020

Dopřejte si to nejlepší. Chcete, aby váš autoklíč zvládal více funkcí, než pouze odemknout a nastartovat auto? Pořiďte si auto klíč smart. Kromě klasických funkcí nabízí ještě například dálkové ovládání. 

A věděli jste, že se pomocí autoklíče dají například dovřít okýnka při zavírání vozu? Záleží na tom, jaký typ dálkového ovládání ve svém voze máte. To vše se však dá lehce změnit k vaší naprosté spokojenosti. Vždyť právě na detailech záleží a podílejí se na vašem komfortu a prožitku z užívání vozu. Poraďte se o tom s odborníky a sami uvidíte, jak lehce a rychle může změna proběhnout.

Poptat autoklíče smart

Nepodceňujte údržbu svého auto klíče smart

Ztráta nebo poškození autoklíče je vždy nepříjemná. O to víc, pokud nevlastníte náhradní klíč k vašemu vozu. Neponechejte nic náhodě a předejděte situaci, ve které by vám nefungovalo otevírání dveří či startování jen kvůli takové maličkosti, jako je autoklíč. I váš auto klíč smart si zaslouží pravidelnou údržbu. Myslete na strýčka příhodu a pro jistotu mějte vždy k vašemu vozu připravený i rezervní funkční auto klíč smart.

Potřebujete vyměnit obal na váš auto klíč smart?

Pokud je váš obal na auto klíč smart již značně opotřebovaný, vyměňte ho za nový a to nejméně ze dvou důvodů. Tím prvním je, že autoklíč může ztratit svoji funkčnost. A žádný řidič nechce, aby fungoval na heslo či dobré slovo. A druhý důvod? Omšelý či poškrábaný obal na autoklíč nevypadá zrovna nejlépe. Může to vypovídat o tom, že se o své auto příliš nestaráte. Obaly na klíč se prodávají bez čipu a baterie. Pokud si netroufáte na výměnu sami, obraťte se na odborníky, u kterých si nejvhodnější auto klíč smart koupíte a oni vám ho na počkání vymění.

Chci vyměnit obal na auto klíč smart

Pořiďte si na váš auto klíč přívěšek smart

Buďte styloví a originální! Kupte svému auto klíči smart doplněk, který mu bude slušet. Zároveň je také praktický, protože si svůj autoklíč mezi ostatními ihned poznáte. A také vám snadno nikde nezapadne.

Přívěsek smart 

Nevíte, kde sehnat auto klíč smart?

Svěřte se do rukou profíků, kteří se v autoklíčích opravdu vyznají. Hledáte zkušenosti a hlavně vstřícný přístup k zákazníkovi? Řemeslníci z firmy AutoklíceCZ se o vás rádi postarají. Vybrat si můžete na přehledném e – shopu, nebo se můžete zastavit na jejich pobočce v Říčanech u Prahy, kde vám pomůžou se vším, co potřebujete, a to nejen s výměnou auto klíče smart.

Firma AutoklíceCZ

Kategorie