Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Autoalarm Cobra spolehlivě ochrání váš vůz

17.9.2019

Jste si jisti, že je váš automobil spolehlivě zabezpečen? Máte-li pochyby, rozšiřte si obzory a poohlídněte se po autoalarmu, který splní vaše požadavky. Autoalarm Cobra patří mezi špičku mezi zabezpečovacími systémy.

Stálá kontrola automobilu díky autoalarmu Cobra

Ochrana automobilu, na kterou se můžete spolehnout, patří vedle plné funkčnosti vašeho vozu k nejdůležitějším aspektům. Zajistí vám klidný spánek, protože, víte, že je váš plechový miláček v bezpečí. A pokud by přeci jen nezůstal lhostejným očím vandalů či zlodějů, ubrání se. Zní vám to jako scéna z filmu o budoucnosti? V dnešní době díky špičkové technologii je tato skutečnost již realitou.

Co vše autoalarm Cobra umí?

Samozřejmě i v tomto případě záleží, jaký model autoalarmu Cobra zvolíte. Jen namátkou vybíráme takové funkce, o kterých jste možná ani netušili, že může autoalarm ovládat. Patří mezi ně:

  • blokace motoru
  • automatická aktivace zabezpečovacího systému i s uzamčením dveří
  • senzory, které hlídají mimo jiné rozbití skla, otřesy, otevření dveří, otevření zavazadlového prostoru či změnu polohy
  • ukládání informací do paměti poplachu
  • aktivace imobilizéru prováděná automaticky
  • a mnohé další

Chci poptat

Proč si pořídit autoalarm Cobra?

Zamyslete se nad tím, co od svého autoalarmu očekáváte. Nespokojte se s průměrem. Autoalarmy značky Cobra vynikají na trhu především díky své spolehlivosti a vyspělé technologii. Pryč jsou doby, kdy se autoalarmy spustily i v případě, že se nic závažného nedělo. Kolikrát se majitelé vozů rozběhli na parkoviště kvůli větru, dešti a podobným vlivům, které zastaralý autoalarm špatně vyhodnotil. Taková situace se vám s kvalitním autoalarmem Cobra zaručeně nestane. Mezi další přednosti patří v neposlední řadě i univerzálnost. Autoalarm značky Cobra díky této vlastnosti může být instalován do všech předních značek automobilů.

Instalace autoalarmu Cobra odborně

Pokud jste se rozhodli pro autoalarm Cobra a nevíte si rady, kde ho sehnat, obraťte se na nás. Firma AutokliceCZ se sídlem v Říčanech u Prahy, vám provede odbornou instalaci autoalamu Cobra i do vašeho vozu. Naši profesionální pracovníci se těší na vaši návštěvu, stačí si domluvit termín.

 

Kategorie