Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Autoalarm Jablotron zabezpečí váš vůz

27.4.2018

Zabezpečení vozů alarmem je u nových modelů samozřejmostí. Ne však všechny vozy mají stejný rozsah zabezpečení. Pokud se obáváte o svého plechového miláčka, rádi do vašeho vozu zapracujeme autoalarm Jablotron, který nabízí pestrou škálu různých druhů zabezpečení a monitoringu.

Montáž autoalarmu Jablotron

Časová náročnost montáže se odvíjí od toho, jakou úroveň zabezpečení zvolíte. U základních verzí se jedná o 2-3 hodiny, u rozsáhlejšího nastavení doporučujeme našim zákazníkům, aby u nás svůj vůz na půl dne nechali a o vše se postaráme. Co vám autoalarmy Jablotron mohou nabídnout?

  • Zabezpečení dveří, kapoty a kufru
  • Čidlo pro registraci a ohlášení otřesu
  • Ohlášení pohybu či naklonění vozu
  • Geografická lokalizace vozu
  • Vedení knihy jízd
  • Imobilizace vozu
  • Sledování vozu pomocí aplikace
  • Další zajištění pro ochranu a monitoring vozidel

Chci objednat instalaci alarmu

autoalarm

 

Proč Jablotron?

Stejně jako zákazníci ve více než 70 zemí světa, i my důvěřujeme českému výrobci alarmů z Jablonce nad Nisou. Výrobce Jablotron se elektronickému systému zabezpečovací techniky věnuje už od roku 1990 a za dobu své existence si ve svém oboru vybudoval pozici lídra.

S autoalarmy budete klidnější

Ať jste si již koupili nový vůz pro denní ježdění, nebo chcete před nenechavci ochránit karavan, motocykl či zemědělské stroje, které máte dlouhodobě zaparkované, zajistěte jejich bezpečnost autoalarmy. Díky aplikaci a on-line připojení budete mít tak vždy přehled nejen o bezpečnosti, ale také spotřebě či najetých kilometrech.

Ideální pro firemní vozy

Chcete-li mít jako zaměstnavatel přehled o tom, kde vaši zaměstnanci jezdí a zda dodržují veškeré bezpečnostní přestávky, jistě využijete další funkci autoalarmu. Jako třešnička na dortu poté bude hotová kniha jízd, kterou lehce stáhnete z počítače či telefonu.

Svěřte instalaci profesionálům

V týmu AutokliceCZ máme několik odborných techniků, kteří se pravidelně na montáž a novinky Jablotron školí. Postarají se o váš vůz profesionálně a zajistí nastavení všech prvků tak, aby byl váš vůz dokonale ochráněn. Pro více podrobností nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie