Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Ochraňte svůj vůz pomocí autoalarmu s dálkovým startem

8.6.2020

Chcete udělat vše pro bezpečí vašeho plechového miláčka? Pořiďte si autoalarm s dálkovým startem! Díky této chytré věcičce se budete cítit mnohem klidněji.

Krádeže automobilů jsou častým trestným činem a týkají se nových i ojetých vozů. Díky autoalarmu s dálkovým startem můžete krádeži účinně předejít.

Proč autoalarm s dálkovým startem?

Autoalarmy s dálkovým startem umí spoustu věcí. Aktivně chrání vaše auto nejen před přímým vniknutím a odcizením, ale i před poškozením. Monitorují celé vozidlo, tedy dveře, kapotu i kufr. Díky tomu se nemusíte obávat ani vykradení věcí např. z kufru. I když samozřejmě musíme stále mít na paměti, že auto není trezor a cenné věci si brát raději s sebou. Příslušenství autoalarmu můžete doplnit i otřesovými snímači, jež detekují rozbití okna či zvednutí automobilu. Výhodou autoalarmů s dálkovým startem je možnost ovládání dálkovým ovládáním od vozidla, nebo lze zakoupit doplňkový ovladač jištěný kódem.

Chci vědět více

Jak vás autoalarm s dálkovým startem upozorní na problém?

V případě problému zapne řídící jednotka autoalarmu s dálkovým startem zvukový signál, tedy sirénu, kterou všichni známe, a spustí se směrová světla. Už toto opatření upozorní kolemjdoucí a ve většině případů se nechtěný návštěvník vašeho vozu vyleká a uteče. Novější autoalarmy jdou ještě dál a pošlou vám informaci o narušení na váš mobilní telefon či pager. Ihned tedy víte, že se něco děje, i když nejste v dosahu. Sami si pak můžete zkontrolovat, že váš čtyřkolový miláček v pořádku. Abyste si byli jisti, že je váš autoalarm s dálkovým startem zapnutý nebo vypnutý, systém vás upozorní bliknutím směrovek nebo krátkým zvukovým signálem.

Jak vybrat ten správný autoalarm s dálkovým startem

Na trhu najdete spoustu typů i značek autoalarmů s dálkovým startem. Kdo se v tom má vyznat? A jaký z nich lze instalovat právě do vašeho typu vozu? Většina autoalarmů zvládá základní funkce jako je spuštění sirény či spuštění směrovek. Další mají i vychytávku v podobě funkce imobilizace, případný zloděj pak vůz nemůže nastartovat. U některých zabezpečovacích systémů hlásí zařízení narušení automobilu nejen na mobil majitele, ale i na centrálu zřizovatele autoalarmu. A jak už jsme zmínili výše, lze si obstarat i doplňkové snímače. Jde vám z toho hlava kolem a nevíte si rady? Vyhněte se dlouhému hledání toho nej autoalarmu s dálkovým ovládáním na internetu a obraťte se na odborníky, kteří vám rychle poradí a doporučí vám ten nejvhodnější autoalarm s dálkovým startem pro váš vůz.

Chci se poradit

Kategorie