Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Proč si pořídit autoklíče s imobilizérem?

29.4.2019

Pokud vám záleží na zabezpečení vašeho auta před zloději, určitě se vám vyplatí obstarat si autoklíče s imobilizérem. Jedná se o autoklíče s čipem, které dokáží komunikovat s řídící jednotkou vozu, jejíž je imobilizér součástí. 

Imobilizér jako praktický hlídač použití správného autoklíče

Imobilizér je výborný pomocník, který zvyšuje ochranu vašeho automobilu proti nastartování cizí osobou. Fungují zjednodušeně tak, že v případě rizika rozpojí důležité elektrické okruhy ve vozidle. Jestliže do zapalování vozidla nevložíte ten správný klíč s čipem, motor prostě nenastartuje.

Obstarejte si autoklíče s imobilizérem od expertů

Ztratili jste svůj autoklíč s imobilizérem nebo se vám porouchal? Nevěšte hlavu, tento problém u nás hravě vyřešíme. Firma AutokliceCZ je jedničkou na výrobu autoklíčů již řadu let. Můžeme vám vyrobit nový klíč všech známých značek včetně čipu tak, aby si bez problému rozuměl s řídící jednotkou vašeho automobilu a zabezpečení tak opět fungovalo jako hodinky.

AutokliceCZ

imobiizér

Vyřešíme jakýkoliv problém s imobilizérem, nejen s autoklíči

I váš zabezpečovací systém může jednoho dne fungovat tak, jak má a vám se nepodaří automobil nastartovat. Taková situace dokáže pěkně znepříjemnit den, protože se imobilizér obrátí proti svému oprávněnému uživateli a ten s tím v tu chvíli nemůžete nic udělat. Na vině nemusí být pouze autoklíče s imobilizérem, příčin poruchy tohoto systému může být víc. Že se jedná o problém právě s imobilizérem, jednoduše poznáte tak, že vám na palubní desce rozsvítí ikona žlutého klíčku a svítí červená kontrolka.

Každý problém s imobilizérem má své řešení

V případě jakýchkoliv problémů či dotazů se neváhejte obrátit na naše šikovné automechaniky v Říčanech u Prahy. Pokud máte naši kamennou pobočku z ruky, rádi vám poradíme telefonicky nebo e – mailem. Diagnostika imobilizéru nám odhalí příčinu během několika chvil. Následně váš problém vyřešíme opravou, popř. deaktivací imobilizéru. S námi najdete to nejlepší řešení pro váš vůz.

Opravy imobilizéru 

Kategorie