Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Bezdrátové autoalarmy

11.5.2023

Chcete co nejlépe ochránit vašeho plechového miláčka před zloději?

bezdrátové autoalarmy

Bezdrátové autoalarmy jsou nejoblíbenější zabezpečovací technikou. Svou funkci plní na jedničku a vy se nebudete muset strachovat, jestli se někdo nepokusil váš vůz vykrást nebo s ním dokonce odjet.

Výběr bezdrátových autoalarmů

Na trhu najdete pestrou nabídku různých typů bezdrátových autoalarmů. Záleží na vás, jaké funkce od autoalarmu očekáváte. Také výběr musíte přizpůsobit typu a stáří vašeho vozidla. Pokud si nevíte s výběrem rady, raději se rovnou obraťte na odborníky, kteří vám s ním rádi pomohou. Neztratíte tak zbytečně čas hledáním informací a budete mít jistotu, že se vybraný bezdrátový autoalarm do vašeho auta hodí. Nevíte, na koho se obrátit? Naši profesionální a zkušení pracovníci vám doporučí ten pravý autoalarm, na pobočce v Říčanech provedou odbornou montáž a samozřejmostí je i následný servis. Můžete se na nás spolehnout i v případě poruchy vašeho bezdrátového autoalarmu.

Kontaktujte nás 

Druhy bezdrátových autoalarmů

Váš vůz může být chráněn jak klasickým autoalarmem, tak i externím alarmem umístěným v garáži či venku. A díky bezdrátovým čidlům na lithiovou baterii nepotřebujete napojení do elektřiny. Zde zase záleží, jaký typ detektorů zvolíte. Jsou schopny reagovat na pohyb osob, ale také pomocí speciálních magnetů na rozbití oken či dveří. V případě problému se spustí zvukový signál a vy jste upozorněni prostřednictvím mobilního telefonu. Dále můžeme autoalarmy rozdělit dle připojení do auta, nebo způsobu přenosu signálu.

Mezi nejoblíbenější varianty patří jednocestné, dvoucestné, GSM a GPS alarmy. Možností řešení je opravdu celá řada, profíci vám poradí, jaký druh je pro váš typ auta tím nejvhodnějším i s ohledem na vaše finanční možnosti. Nejmodernější zabezpečovací systémy disponují velkým množstvím různých senzorů a nabízejí další funkce, mezi něž patří například lokalizace auta na parkovišti, dálkové otevírání či zavírání, zámek motoru a mnoho dalších.

Kvalitní bezdrátové autoalarmy

Na kvalitní moderní bezdrátové autoalarmy se můžete spolehnout. Proto se vám nevyplatí při jejich koupi šetřit. Některé levné a zastaralé typy totiž umí zkušení zloději bleskurychle odpojit, takže vám ve výsledku k ničemu nejsou. Vedle toho nekvalitní autoalarm nemusí správně detekovat neoprávněnou manipulaci a autoalarm se tudíž nespustí. Pozor si také dejte na správné zapojení autoalarmu, a pokud se vám jeho fungování nezdá, raději s ním zajeďte na servis. Správné fungování bezdrátových autoalarmů vám může pomoct ke klidnému spánku bez obav.

Poptat autoalarm 

Kategorie