Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Bezpečnost auta zajistí nejen garáž

15.8.2017

Každý majitel auta by měl mít garáž, která slouží k prodloužení životnosti automobilu, ale také jako bezpečný přístřešek pro auto. Garáž je opravdovým lákadlem pro zloděje, podle policejních statistik patří mezi nejvíce vykrádané objekty. Pro ochranu auta tak využijte garážová vrata, kterým nechybí kvalitní zámek.

K čemu garážová vrata

Nejčastěji se garážová vrata používají pro standardní běžné garáže, ale slouží také pro dvojgaráže. Pokud je garáž součástí domu, tak mohou být navíc designovým prvkem a pokud je garáž vzdálena od domů, tak by vrata měla plnit hlavně bezpečností účely a sloužit hlavně k odrazení zlodějů.

Možnosti garážových vrat

Garážová vrata se dělí na sekční, rolovací a výklopná garážová vrata. Všechna vrata se dají ovládat jak mechanicky, tak pomocí dálkového ovládání. V širokém sortimentu vstupních a garážových dveří si vybere i ten nejnáročnější uživatel. Kvalita provedení, moderní design a odolné kvalitní materiály jsou samozřejmostí.

Roli hraje bezpečnost, ale i design

Využít můžete také vchodových hliníkových dveří, které mají překryté nebo vetknuté výplně i vedlejší dveře do garáže. Ty mohou být v provedení s přerušeným i nepřerušeným tepelným mostem a jako výplň dveří jsou použity vratové panely shodné s provedením na vratech. Je myšleno na každý detail a dochází tak k atraktivnímu designu a sladění dveří a vrat.

Bezpecnost auta zajisti nejen garaz

Vlastnosti garážových a průmyslových vrat

Průmyslová a garážová vrata jsou vyráběna z kvalitních panelů s ocelovým povrchem. Mají výborné tepelné a izolační vlastnosti. Vrata značky Kružík jsou dokonce jedinou firmou na trhu, která vlastní kašírovací linky, takže není problém vrata a brány potáhnout některou z více než 60 fólií, to vše podle vašho výběru a požadavků.

Jak vrata vybírat

Garážová vrata, vstupní dveře a také brány by měly splňovat nejen praktické a funkční vlastnosti, ale měly by také ladit k celému domu a splňovat tak estetické požadavky. Kromě funkčnosti je na místě také bezpečnost. Tu můžete podpořit ochrannými prvky jako je alarm, kamerový systém nebo kombinace obojího.

Výhoda dálkového ovládání

Samozřejmostí je také dálkové ovládání, které můžete mít dosah až několik desítek metrů. Toto ovládání je velkou výhodou pro řidiče, kteří si mohou pohodlně vrata nebo bránu otevřít už z příjezdové cesty. Zároveň dálkové ovládání snižuje riziko vloupání - rychlé otevírání a zavírání garážových vrat zvyšuje bezpečnost.

Kategorie