Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Centrální zamykání Fabia

25.4.2021

Centrální zamykání automobilů, včetně Škoda Fabia, je v dnešní době standard. Při všech vymoženostech moderní doby by dnes už nikdo dobrovolně nechtěl ručně odemykat a zamykat všechny dveře.

Než bylo centrální zamykání k Fabii, bylo odemykání rozcvičkou

Pokud jste starší ročníky, možná si sami pamatujete, jak se řidič po nasednutí do auta kroutil na všechny strany, aby otevřel - tehdy to bylo vytáhl čudlík na dvařík nahoru - spolujezdci a pak, pokud někdo seděl i vzadu, ještě jedny a pak druhé dveře vzadu. Jako protažení těla to docela ušlo, ale z hlediska komfortu už nikoliv. A právě proto je centrální zamykání automobilů Fabia i dalších samozřejmostí.

Doplňky Škoda v e-shopu

Co v případě poruchy?

Bohužel se někdy stane, že se vám centrální zamykání porouchá, a právě proto je tu firma AutokliceCZ, kde vám rádi s jeho opravou pomohou. V tomto případě je vždy nejlepší se obrátit na profesionály, naši zkušení pracovníci si budou vědět rady.

Oprava centrálního zamykání k Fabii na počkání

Pokud se vám centrální zamykání u vaší Fabie rozbije, samozřejmě chápeme, že nechcete auto nechat nikde stát nezamčené. Proto neváhejte a rovnou přijeďte k nám na pobočku do Říčan nedaleko Prahy, kde vám zamykání opravíme i na počkání.

Pokud už u nás budete, využít můžete na dalších našich služeb

Kromě oprav centrálního zamykání nabízíme také:

  • výrobu autoklíčů
  • instalaci dálkových ovládání
  • zabezpečení vozu autoalarmem
  • deaktivaci imobilizéru
  • nabídku komponentů na našem e – shopu
  • a mnoho dalších služeb

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštívit na naší pobočce. Jsme tu pro vás.

Kategorie