Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Centrální zamykání pro Škoda Octavia

27.12.2020

Centrální zamykání vozů je již běžným standardem a jen málokterý řidič by dobrovolně z této komfortní vychytávky přecházel zpět k tomu, aby ručně zamykal a odemykal všechny dveře. 

Tak jako každá věc, i centrální zamykání se může čas od času porouchat. Co teď? Jsou tu AutokliceCZ a ochotně vám pomohou s opravou centrálního zamykání nejen u modelů vozů Škoda Octavia.

Bohatá nabídka centrálního zamykání nejen pro Škoda Octavia

Neposlouchá vás dálkové ovládání k autu? Nereagují zámky tak, jak je běžné? Důvodů může být celá řada, proto nás neváhejte kontaktovat a společně nalezneme nejlepší řešení. Podle typu problému můžeme centrální zamykání opravit, nebo celé vyměnit.

Pracujeme s více než šesti desítkami značek vozů, mezi kterými samozřejmě nechybí oblíbená Škoda Octavia a další modely.

Chci nezávaznou kalkulaci

Řešením může být i oprava centrální zamykání

Opravu centrálního zamykání můžete zkusit svépomocí nebo s asistencí ochotného kamaráda, který má s elektronikou v autech zkušenosti. Praxe nám však říká, že tyto postupy, ač v původním plánu mají ušetřit majiteli vozu peníze, stojí ve výsledku více peněz i starostí a často tyto opravy nakonec stejně skončí v našem servisu.

Pokud chcete mít opravu centrálního zamykání rychle a profesionálně vyřízenou, neváhejte nás kontaktovat a nechte váš vůz v naší péči. Budete mít nejen vše bez starostí, ale navíc získáte na naše služby záruku.

Objednat opravu zamykání

Dopřejte vašemu auto profesionální péči

Společnost AutokliceCZ se už pěknou řádku let specializuje na zámky a zabezpečení aut. Pro vozy Škoda, které patří v České republice mezi nejoblíbenější, jsme plně vybaveni a máme s nimi mnoho zkušeností. Neváhejte proto svého plechového miláčka svěřit do naší péče, bude o něj velmi dobře postaráno.

V provozovně v Říčanech u Prahy máme špičkové vybavení a zkušený tým techniků, kteří jsou v oblasti aut, zámků a klíčů jako ryba ve vodě. Pro naše zákazníky máme přehledný e-shop, kde si snadno vyberete doplňky k zabezpečení vašeho auta. Pak je jen na vás, zda se do instalace pustíte svépomocí, nebo ji necháte na profících.

Doplňky pro Škoda Octavia 

Využijte možnosti svého auta na maximum

Proč se při každé jízdě trápit s ručním odemykáním všech zámků, když vaše auto dokáže tuto činnost během okamžiku stiskem jednoho tlačítka? Dopřejte si pohodlí s komfortním centrálním zamykáním. A pokud ho váš vůz už od základu nemá? Nevadí. I s tím si dokážeme poradit. Pro více podrobností se na nás neváhejte obrátit.

Kategorie