Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Centrální zamykání s dálkovým ovládáním

2.11.2021

Centrální zamykání auta je příjemný standard, který denně využívají miliony řidičů po celém světě. Postaráme se o montáž systému i spárování s dálkovým ovládáním.

Užívejte si pohodlí s centrálním zamykáním

Dopřejte si na svých cestách příjemný komfort v podobě centrálního zamykání s dálkovým ovládáním a ušetřete spoustu času i stresu, který se skrývá v odemykání, zamykání a kontrole všech zámků u vašeho vozu. Dejte nám vědět, jaký máte model auta a co byste si na něm přáli vylepšit. Obratem vám pošleme řešení na míru i s cenovou nabídkou.

Chci nezávazně poptat

Nefunguje centrální zamykání? Máme rychlé řešení

Firma AutokliceCZ sídlí v Říčanech nedaleko Prahy, a pokud to k nám máte kousek, neváhejte se zastavit. Naši servisní technici provedou diagnostiku a rychle problém vyřeší. Máte-li to k nám dál a chcete se spolehnout na pomoc našich profesionálů, neváhejte kontaktovat naši SOS linku a vydáme se za vámi.

Instalace nového centrálního zamykání

Žádná problém. Ozvěte se nám a společně vybereme takový typ centrálního zamykání, abyste byli na svých cestách maximálně spokojeni. Samozřejmostí je spárování dálkových ovladačů, nastavení kódování a propojení celého systému tak, aby vše spolehlivě fungovalo na jedničku.

Od zámků, přes čipy až k dálkovému ovládání

Nejen to naleznete v našem e-shopu. Pokud holdujete motorům a chcete se do montáže centrálního zamykání pustit sami, najdete v našem e-shopu bohatou nabídku systémů pro více než 60 světových značek aut.

Vstoupit do e-shopu

Z praxe ale víme, že elektronika v moderních vozech je velmi rozsáhlá, a i malý neodborný zásah může napáchat velké škody, které při opravě vyjdou daleko dráž než odborná instalace od našich profíků. Doporučujeme proto využít zkušenosti našich techniků, kteří se v zabezpečení vozů pohybují denně a spolehlivě vědí, kam sáhnout, aby váš vůz poslouchal na první povel.

Co je naše specializace?

Zámky a zabezpečovacími systémy se zabýváme od roku 2005 a od té doby jsme pomohli z nesnází tisícovkám řidičů. Věnujeme se výrobě autoklíčů, instalacím a opravě dálkových ovládání, seřízení řídících jednotek, autoalarmům či nastavení imobilizérů. V případě otázek nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám pomůžeme a vylepšíme váš vůz.

Kategorie