Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Dálkové centrální zamykání vám usnadní život

29.9.2020

Jdete s dobou, sledujete aktuální trendy, ale ještě nemáte dálkové centrální zamykání svého vozu? Pak není na co čekat! Je to vychytávka, která vám ulehčí život, i když se vám to může stát jako maličkost. 

Všichni známe ten zvuk, kdy se jen otočíte ke svému plechovému miláčkovi, a je zamčeno. Machrovinka? Možná, ale baví nás!

Výhody dálkového centrálního zamykání

Dálkové centrální zamykání vám přináší spoustu výhod, které ocení všichni řidiči. Pryč jsou doby, kdy jste museli kontrolovat všechny dveře, jestli jsou skutečně zamčené. Díky centrálnímu zamykání odpadá zajištění jednotlivých dveří pomocí „čudlíků“ a tím i starosti, zda jste na některé dveře nezapomněli. S dálkovým centrálním zamykáním se však v komfortu posunete ještě dál! Zabezpečení svého automobilu můžete kontrolovat i na dálku! Většina z nás to dobře zná. Odcházíme od vozu, v myšlenkách jsme už někde jinde, a najednou nás přepadne ten pocit. Opravdu jsme zamkli? Tuto činnost máme tak zautomatizovanou, že už ji vlastně ani nevnímáme. Díky dálkovému centrálnímu zamykání se již nemusíte vracet. Stačí stisknout tlačítko a máte vše pod kontrolou.

Dálkové centrální zamykání vám přinese i další bonusy

Snad všichni známe někoho, komu se stala podobná nepříjemnost jako je zabouchnutí autoklíčů ve voze. Ať už díky vlastní roztržitosti nebo třeba nenechavým ručičkám svých ratolestí. S dálkovým centrálním zamykáním můžete této situaci snadno předejít.
Zapomněli jste něco v kufru? Na ovladači k dálkovému centrálnímu zamykání můžete mít i samostatný ovladač k zavazadlovému prostoru. Ten se může hodit právě v takovýchto situacích, ale i kdykoliv během každodenního používání.

Dálkové centrální zamykání pro všechny typy aut

Vlastníte starší typ vozu? To není pro pořízení dálkového centrálního zamykání žádnou překážkou! Stačí si obstarat kompletní instalační sadu, která obsahuje vše potřebné. A pokud nechcete trávit svůj cenný čas sháněním, rádi vám poradíme nebo vám dálkové centrální zamykání rovnou zařídíme. Komu jinému v tomto důvěřovat než expertům na autoklíče?

AutokliceCZ

Kategorie