Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Dálkové centrální zamykání auta

12.6.2021

Umíte si představit, že by váš vůz neměl dálkové centrální zamykání auta? Pravděpodobně ne, protože se již stalo standardním vybavením každého auta. Ovšem stejně jako jakákoliv jiná věc i tato se může porouchat.

Pokud se vám rozbije dálkové centrální zamykání auta, neváhejte se obrátit na AutokliceCZ, které vám rádi pomohou s jeho opravou, a to u každého typu auta.

Nereaguje vaše dálkové centrální zamykání auta jak má?

Stiskli jste dálkové centrální zamykání auta, ale nic se neděje a zámky se stále neotvírají? Nebo nereagují tak jak by měly? Příčin může být několik, proto nás neváhejte kontaktovat a společně najdeme nejlepší řešení.

Zjistíme problém a poté se rozhodneme, zda centrální zamykání opravíme, nebo bude nutné ho vyměnit.

Profesionální služby podpořené zkušenostmi

Zkušenosti hrají v náš prospěch - pracujeme totiž s více než šedesáti značkami vozů.

Vyberte si značku

Opravy svépomocí nedopadají dobře

Mnoho našich zákazníků se nejprve pokouší dálkové centrální zamykání auta opravit svépomocí. Na základě našich zkušeností ale stejně skončí u nás v servisu.

Pro rychlou a profesionální opravu nebo výměnu nás neváhejte kontaktovat. Budete to mít nejen bez starostí, ale navíc získáte na naše služby záruku.

Chci se objednat

AutokliceCZ nabízejí komplexní služby

Společnost AutokliceCZ se už dlouhá léta specializuje na zámky a zabezpečení aut. Pro všechny vozy jsme plně vybaveni a máme s nimi mnoho zkušeností. Neváhejte proto svého plechového miláčka svěřit do naší péče, bude o něj velmi dobře postaráno.

V provozovně v Říčanech u Prahy máme špičkové vybavení a zkušený tým techniků, kteří jsou v oblasti aut, zámků a klíčů jako ryba ve vodě. Pro naše zákazníky máme přehledný e-shop, kde si snadno vyberete doplňky k zabezpečení vašeho auta.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie