Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Dálkové ovládání centrálního zamykání

11.10.2018

Už jsou dávno pryč časy, kdy jste přišli ke svému autu, a museli jste odemknout každé dveře zvlášť. Pokud ještě nemáte doma nějakého veterána, budete lovit v paměti, kdy jste to naposledy dělali. Dnes už totiž bývá naprostým standardem dálkové ovládání k centrálnímu zamykání

Díky němu vlastně přicházíte už k odemčenému autu.

S dálkovým ovládáním centrálního zamykání šetříte čas i nervy

A vzpomenete si ještě, že zadní dveře šly odemknout jenom přes ty přední? A pokud jste odcházeli od auta, museli jste se všech spolucestujících zeptat, jestli za sebou „zamáčkli čudlík“? Mockrát se stalo, že někdo zapomněl, a vy jste odešli od odemčeného auta. To už je dnes minulostí, všechno totiž vyřeší jedno tlačítko dálkového ovládání centrálního zamykání.

Každé auto může mít dálkové ovládání centrálního zamykání

Že ještě váš postarší plechový miláček dálkové ovládání centrálního zamykání nemá? Tak to máte nejvyšší čas přijet k nám do AutokliceCZ. My se už postaráme o to, aby i vy jste odemkli nebo zamkli svoje auto pouze jedním stiskem.

Koupit dálkové ovládání 

Dálkové ovládání centrálního zamykání je možné nainstalovat prakticky na každé auto. Pouze u některých se musí dokoupit servomotorek do dveří. To ovšem není nic, s čím bychom si hravě neporadili. A jak poznáte, zda servomotorky ve voze máte? Odemkněte auto ze strany řidiče a jestli ostatní dveře zůstanou zamčeny, je potřeba ho dokoupit.

dalkove_ovladani

Univerzální dálkové centrální zamykání

V našem e-shopu naleznete spoustu typů dálkového ovládání, stačí zadat značku vašeho auta. Na trhnu je dále také univerzální dálkové centrální zamykání, které se přizpůsobí i vašemu automobilu.

Potřebujete nové nebo opravu dálkového ovládání centrálního zamykání?

Kromě toho, že si u nás můžete koupit nové dálkové ovládání centrálního zamykání, zajišťujeme i opravu nebo výměnu vašeho stávajícího, pokud se vám rozbilo, nebo prostě jenom nefunguje tak, jak má.

Potřebuji opravu 

Pokud máte dotazy ohledně svého dálkového ovládání centrálního zamykání, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi pomůžeme. Nebo si rovnou domluvte termín na naší pobočce v Říčanech u Prahy.

Kategorie