Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Dálkové ovládání centrálního zamykání

22.7.2020

Dálkové ovládání centrálního zamykání je u našich plechových miláčků již nepostradatelným standardem. Stačí stisknout klíč a všechny dveře u vozu jsou na jeden povel odemknuté či zamčené. 

Co ale dělat, když váš vůz dálkové ovládaní nemá, nebo nefunguje? Právě od toho tu jsou AutokliceCZ.

Dálkové ovládání centrálního zamykání pro všechny typy vozů

Pokud váš vůz dálkové ovládání centrálního zamykání nemá, nebo je potřeba jej celé vyměnit, máme v nabídce kompletní instalační sady. Tyto sady obsahují podle typu a požadavků zákazníka řídící jednotku, dálkové ovladače, plovoucí kód, RF přijímač, kabelové výstupy/vstupy na světla, kufr a další příslušenství.

Dálkové ovládání centrálního zamykání je nejčastěji poptávané pro vozy Škoda Octavia, Škoda Fabia, Ford Transit, Ford Focus, Citroen C3, modely vozů Peugeot, Toyota či Hyundai. Ve stálé nabídce máme jak sady pro nejčastější značky aut, tak i univerzální centrální zamykání.

Chci nezávazně poptat

Spolehlivý nákup a odborná montáž na jednom místě

Firma AutokliceCZ dodává produkty jak do specializovaných dílen po celé České republice, tak se naši technici starají o naše zákazníky osobně přímo v našem sídle v Říčanech u Prahy, kde vám dálkové ovládání centrálního zamykání do vašeho vozu nainstalují.

Když vás dálkové ovládání a centrální zamykání neposlouchá

Více jak 15 let se specializujeme na zabezpečovací systémy, mezi které patří i centrální zamykání vozů či autoalarmy. Pokud vás klíče, dálkové ovládání, centrální zamykání či jiný zabezpečovací prvek vašeho vozu neposlouchá, obraťte se na nás. S čím dalším vám pomůžeme?

Vyřešte své starosti osobně, nebo z pohodlí domova

Pokud jste z Prahy a okolí nebo máte cestu kolem, neváhejte se u nás zastavit a vyřešíme problém na místě – ideálně nás předem kontaktujte, ať na vás mají technici čas a nemusíte zbytečně čekat. A když to k nám máte daleko? Nezoufejte, široký sortiment příslušenství k více jak 60 značkám vozů naleznete v našem e-shopu, a pokud si nevíte rady s výběrem a řešením, obraťte se na nás a rádi vám poradíme.

Kategorie