Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Dálkový ovladač k centrálnímu zamykání vašeho vozu

1.2.2021

Dříve byl součástí drahých luxusních vozů, dnes je standardem, jehož pohodlí si užívá téměř každý řidič. 

Dálkový ovladač k centrálnímu zamykání je příjemným komfortem, který se postará o odemčení či uzamčení vašeho vozu pouhým stiskem jednoho tlačítka. Ať už chcete nainstalovat nové centrální zamykání, vyměnit a nastavit dálkový ovladač, naprogramovat plovoucí kód nebo zvýšit zabezpečení vašeho vozu, AutokliceCZ se o vše postarají.

Hlavní výhoda dálkového ovladače k centrálnímu zamykání

Většina dálkových ovladačů reaguje s vozem na vzdálenost 10 metrů. Nemusíte se vracet a zkoušet kliky, zda je opravdu zamčeno – stačí jediné stisknutí dálkového ovladače k centrálnímu zamykání a máte jistotu. Nemá váš vůz centrální zamykání nebo dálkové ovládání v základní výbavě? Žádný problém, rádi vám jej dodatečně nainstalujeme.
Chcete si užívat maximální pohodlí, hodit za hlavu starosti a ušetřit spoustu času se zamykáním vašeho vozu? Kontaktujte nás!

Nezávisle poptat

5 důvodů, proč se obrátit právě na nás

  • Jsme profíci s více než 15letou zkušeností se zabezpečením vozů
  • Postaráme se o servis centrálního zamykání a ovladačů
  • Zkrotíme řídící jednotky i plovoucí kódy
  • E-shop je nadupaný náhradními díly k autoklíčům i dálkovým ovladačům
  • Bohatá nabídka sortimentu sedí na míru více než 60 světovým značkám

Opravíme a naladíme váš dálkový ovladač

Dejte nám vědět, s čím vás ovladač trápí. Na dálku s vámi zkonzultujeme možnosti řešení. V mnoha případech nám stačí dálkový ovladač zaslat a my se postaráme o jeho diagnostiku a opravu bez nutnosti přistavení vozu.
V rámci našich služeb vám vyměníme baterii i poničený obal u dálkového ovládání. Postaráme se o výrobu nových autoklíčů, nastavení startovacích karet, imobilizérů i řídích jednotek... Zkrátka – na zámky, klíče a autoalarmy jsme fachmani a hravě si poradíme s 99 % vozů.

Ovládněte vůz stiskem jednoho tlačítka

Dálkový ovladač k centrálnímu zamykání dokáže s vaším vozem divy. Základní nastavení se postará o ovládání zámků či oddělené odemykání a zamykání dveří a kufru.
Z naší zkušenosti víme, že mnoho řidičů nezná další pohodlnou funkci, a to automatické dovíraní oken po zamknutí vozu. Tato funkce je typická pro vozy koncernu Volkswagen, kdy mají novější modely tento příjemný bonus již v základní výbavě.
Máte otázky? Chcete připravit nezávaznou cenovou nabídku? Jsme tu pro vás, neváhejte nám napsat, zavolat nebo se u nás zastavit osobně.

Kde vás najdu?

Kategorie