Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Deaktivace imobilizéru Renault Laguna

3.2.2022

Současné vozy jsou plné elektroniky, pečlivě schovaných kabelů, čipů a počítačů. 

Proto jsou pomalu pryč doby, kdy si šikovní řidiči jednoduše zvedli kapotu a většinu drobných oprav zvládli sami. Pokud vašeho plechového miláčka na čtyřech kolech něco trápí, není potřeba smutnit – AutoklíčeCZ se postarají nejen o instalaci, opravu a deaktivaci imobilizéru.

Jak deaktivace imobilizéru u Renault Laguna probíhá?

Některé vozy, například Fiat Ducato, Renault Megane či právě v nadpisu zmiňovaný Renault Laguna často trpí na problémy s imobilizérem a startováním. Nejrychlejším a pro klienty nejlevnějším řešením je, pokud provedeme deaktivaci imobilizéru (tzv. Immo off).

Chci se objednat

Co budeme potřebovat?

Ideální je, pokud se svým vozem můžete přijet přímo k nám do Říčan nedaleko Prahy, kde máme centrum a celý tým skvělých techniků. Pokud to možné není, dejte nám vědět a domluvíme se na návštěvě u vás. Kromě auta budeme potřebovat klíč, velký technický průkaz a prokázání, že jste majitelem vozu.

Jaké jsou možnosti řešení?

Když se rozhodnete pro deaktivaci imobilizéru, celý systém odstraníme a váš vůz bude i nadále plně funkční. Jedinou změnou je snížení ochrany proti krádeži. Pokud je váš vůz starší a nechcete do něj více investovat, jedná se o oblíbený způsob, jak vůz za minimální náklady zprovoznit. 

Další variantou je oprava imobilizéru či nainstalování nového zabezpečovacího systému.

Nezávazně poptat

Nechte deaktivaci imobilizéru na profesionálech

Jak jsme už zmiňovali v úvodu, současné vozy jsou plné elektroniky a neodborný zásah může napáchat mnoho škody. Z naší praxe víme, že se někteří řidiči pouští do deaktivace imobilizéru sami – někteří z nich úspěšně, ti neúspěšní nás pak stejně většinou navštíví, ať už s potřebou nápravy napáchané škody či s prosbou o odboru deaktivaci imobilizéru.

Ušetřete čas, peníze a stres a obraťte se na nás rovnou. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie