Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Deaktivace imobilizéru pro všechny vozy

5.9.2020

Naprostá většina vozů je vybavena imobilizérem, který brání neautorizovanému nastartování. Díky tomu je auto zabezpečeno před krádeží. V případě poruchy může imobilizér přinést mnoho starostí. A co pak? 

Možnosti jsou dvě – buď oprava, nebo deaktivace imobilizéru.

Jak poznám problém s imobilizérem

V tom lepším případě úplně snadno – na palubní desce se vám rozsvítí kontrolka klíče. V horším případě se stane váš vůz rovnou nepojízdný, nebo si dělá co chce (svítí, bliká, neposlouchají zámky).
Problém je nejčastěji v bezpečnostním kódu a v jeho přenosu mezi klíčem a imobilizérem – oprava bývá většinou rychlá. Dalším problémem může být porucha řídící jednotky a chyba v kabelovém vedení. V těchto případech bývá zásah do vozu rozsáhlejší.

Následují zmíněná řešení. Buď oprava, která se podle rozsahu pohybuje od 1 000 Kč do 10 000 Kč, nebo deaktivace imobilizéru.

Potřebuji radu odborníka

Příklady, kdy imobilizér deaktivujeme

  • Ztráta klíče – klient chce ušetřit a nechce klíč znovu kódovat
  • Poškození imobilizéru či počítače – náklady na opravu mohou být vysoké
  • Vůz není pro zloděje lákadlem – není třeba ho chránit, a tedy ani investovat do opravy

Kolik deaktivace imobilizéru stojí?

AutokliceCZ vám zajistíme odbornou deaktivaci imobilizéru, jejíž cena se odvíjí od typu vozu a způsobu vypnutí.

Chci poptat přesnou cenu

AutokliceCZ – jsme guru ve světe klíčů a zabezpečení vozů

Provádíme nejen opravy a deaktivaci imobilizéru u vozů všech značek, ale věnujeme se také výrobě autoklíčů, instalaci zámků, nastavení autoalarmů a zabezpečovacích systémů. V e-shopu pro vás máme připraveno příslušenství k více jak 60 světovým značkám aut.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, nebo nás rovnou navštivte. Z Prahy jste u nás za pár minut – sídlíme v Říčanech ve stejné budově jako Stanice technické kontroly.

Kategorie