Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Udělejte si radost novými doplňky do vašeho auta

15.3.2019

S jarním obdobím přichází čas na pravidelnou údržbu vašeho vozu. I váš plechový miláček si po dlouhé zimě zaslouží nejen přezutí pneumatik a důkladné umytí, ale i překontrolování jeho celkového stavu. Vyměňte opotřebované doplňky do auta za nové!

Vyberte si nové autodoplňky u nás

Firma AutokliceCZ sídlí v Říčanech u Prahy a kromě služeb na své kamenné základně nabízí i prodej rozsáhlého sortimentu prostřednictvím e-shopu. Firma je jedničkou ve výrobě autoklíčů a dále expertem na autoalarmy, centrální zamykání a imobilizéry.

Kromě odborného servisu těchto komponentů nabízí širokou nabídku autodoplňků. Těšit se můžete na kvalitní služby profesionálních pracovníků svého oboru a vstřícný přístup ke každému zákazníkovi.

AutokliceCZ

doplňky do auta

 

Jaké doplňky do auta si u nás můžete obstarat?

Nabízíme zejména tyto doplňky do auta všech známých značek vozů:

  • Obaly a pouzdra na klíče od auta
  • Přívěsky na klíče s logem aut
  • Zámečnické nástroje

Obaly a pouzdra na klíče od auta

Pouzdro na klíče je ideálním funkčním doplňkem, který jistě oceníte i vy. V první řadě ochrání váš klíč od auta před poškrábáním a dalšími nepříznivými vlivy. Jeho další výhodou je, že vypadá stylově. Pořiďte si nový kvalitní obal na klíče u nás, vybrat si můžete na našem přehledném e-shopu dle značky a typu, nebo se obraťte přímo na nás.

Přívěsky na klíče s logem aut

Přívěsky na klíče s logem aut jsou oblíbeným trendy doplňkem autoklíčů. Spousta majitelů aut se ráda pochlubí značkou auta, kterou vlastní a jsou na ni hrdí. S Přívěskem na klíče také urychlíte hledání klíče po kapsách či v tašce a eliminujete jeho možnost vytroušení bez povšimnutí.

Zámečnické nástroje

Sháníte profesionální nástroj pro zámečníky, které jsou určeny pro konkrétní značku auta? U nás určitě s prázdnou neodejdete. Nahlédněte do naší široké nabídky a vyberte si tu nejvhodnější sadu pro vás.

Chci si vybrat autodoplňky

Autodoplňky jako vhodný dárek pro milovníky aut

Lámete si hlavu nad tím, čím překvapit svého drahého či kamaráda? Se stylovým přívěskem na klíče nebo novým obalem určitě nešlápnete vedle. Využít můžete našich dárkových poukazů. Nemusíte pak řešit výběr, a jestli se bude dárek oslavenci líbit.

Kategorie