Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Nezbytné doplňky pro auta

23.9.2022

Ať už jste řidič profesionál, nebo jen občasný, užijte si svou jízdu naplno! 

doplňky do auta

Je celkem jedno, kolik trávíte ve svém voze času, určitě oceníte nezbytné doplňky pro auta, které vám cestování autem dokáží zpříjemnit. Řada vychytávek vás vyjde na pár korun, a i přesto vám usnadní každodenní život.

Kvalitní doplňky pro auta


Trh s autodoplňky je bohatý, výrobci se často předhánějí, abyste si vybrali právě jejich výrobky. Buďte při výběru obezřetní a zvolte kvalitní doplňky pro auta, které vám budou bezchybně sloužit roky. A jaké věcičky v autě oceníte?

  • doplňky pro děti a zvířata
  • doplňky pro domácí mazlíčky
  • různé držáky
  • doplňky v případě poruchy a na ochranu vozu
  • a mnoho dalších jako např. zapalovač, alkoholtester…

Dětské doplňky pro auta

Pokud vozíte své ratolesti, je jasné, že potřebujete dětské doplňky pro auta. Kvalitní a hlavně bezpečná autosedačka pro vaše štěstí je samozřejmostí. Ale co můžete pořídit dál, aby cestování s dětmi bylo co nejpohodovější? Pokud máte doma miminko, které se ještě vozí ve vajíčku či dále v protisměru otočené sedačce, určitě si pořiďte zrcátko, díky němuž uvidíte, co váš potomek právě provádí. Dále existují závěsné herní panely přímo do auta, které vaše dítko během cesty zabaví. A i závěsný organizér se vám bude hodit, protože do něj můžete schovat všechny nezbytnosti, které během jízdy můžete potřebovat.

Doplňky do auta pro domácí mazlíčky

Cestuje s vámi váš čtyřnohý kamarád nebo kamarádka? Pak se musíte postarat, aby byli během jízdy v bezpečí. Jak na to? Doplňky do auta pro domácí mazlíčky jsou běžně k dostání. Pro pejsky se vyplatí bezpečnostní přídavné pásy, pokud s vámi jezdí pod sedačkou nebo dokonce na ní. Dále se vám mohou hodit speciální potahy pro cestování, které zabrání znečištění interiéru. Jestliže volíte přepravu v kufru auta, je vhodný box. Další alternativou je oddělení zavazadlového prostoru od interiéru. A pokud vozíte v autě kočky, je samozřejmostí mít je schované v přepravce.

Vybrat doplňky pro auta

Držáky jako doplňky pro auta

Nejrůznější držáky jako doplňky pro auta jsou oblíbenou součástí vybavení každého vozu. V dnešní době se málokterý řidič nebo řidička neobejde bez držáku na mobilní telefon. Záleží jen na vás, který typ si zvolíte. Vybírat můžete od jednoduchého držáku s přísavkou nebo připevnění na ventilátor po takové, které zvládají napojení na dobíjení a handsfree. Milujete dobrou kávu nebo čaj, které si chcete po cestě vychutnat a nevypít ji narychlo a na stojáka u benzínky? Pak vám přijde vhod doplněk v pohodě držáku na nápoje. Podrží nejen kávu, čaj, ale i vaši oblíbené limču, vodu a další. A navíc! Předejdete tak možnému vylití tekutin, které by mohlo rychle znečistit vaše vozidlo. Sportovci se neobejdou bez držáku na kola na střechu nebo na záď vašeho automobilu.

Doplňky pro auta v případě poruchy a na ochranu vozu

Co se vám může hodit za doplňky pro auta v případě poruchy a na ochranu vašeho vozu? Mezi nejužitečnější patří startovací kabely, zvedáky, hevery a hasicí přístroje. Oblíbená jsou i přídavná zrcátka, díky nimž můžete uhlídat i tzv. mrtvý bod. A na ochranu vašeho plechového miláčka? Samozřejmě alarm a další vychytávky. Ale určitě se hodí i třeba zámek volantu a další opatření proti odcizení.

Doplňky pro auta jako originální dárek

Chcete obdarovat své blízké nápaditým dárkem? Doplňky pro auta určitě zapůsobí jako originální dárek pro všechny motoristy.

Kategorie