Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Tvarový či vložkový klíč

30.6.2016

V předchozím článku Výroba klíčů i autoklíčů s imobilizérem jste mohli zjistit, proč jsme na výrobu i opravu klíčů jedničkou nejen ve Středočeském kraji. A také jsme vám v článku podrobněji představili výrobu autoklíčů a autoklíčů s imobilizérem. Dnes se podíváme na další klíče, se kterými si hravě poradíme!

Nechybí tvarový či vložkový klíč a s radostí se pouštíme i do atypů! 

Vložkové klíče

Vložkový klíč k zamykání nebo odemykání zámku je vybavený cylidrickou nebo jinou vložkou. Jedná se o nejrozšířenější typ klíčů, které jsou používané u běžných zámkových vložek.  Pokud má klíč chráněný profil (tj. právní ochranu), je nutné předložit bezpečnostní kartu. Důvodem je evidování chráněných profilů a především ochrana vašeho majetku.

Tvarové klíče

Tvarový klíč slouží k zamykání nebo odemykání obyčejného, zadlabacího zámku. Tvarové klíče se od sebe liší tvarem (číslem) a výrobcem (FAB, HOBES). Nejčastěji se používají k uzamknutí interiérových dveří, pokojů, koupelny či tam, kde si chcete udržet soukromí.

Klíče s boční ochranou (důlkové klíče)

Vyrábíme i důlkové klíče. Klíče kódujeme zadáním kódu z bezpečnostní karty. Kvalitní důlkové klíče (tzv. s boční ochranou) jsou vždy chráněny proti neoprávněné výrobě klíčů bezpečnostní kartou a jejich výroba je smluvně podmíněna s výrobcem cylindrických důlkových vložek. Dodáváme zejména velmi kvalitní cylindrické vložky s důlkovým klíčem izraelské firmy Mul-T-Lock a dále firem CISA, ABUS a jiné.

vložkový klič

Schránkové klíče

Prodáváme jak typizované schránkové klíče, tak vyrábíme klíče k netypizovaným schránkám.

Výroba atypických a dalších klíčů

Vyrábíme atypické klíče na zakázku. Bližší informace na dotaz ke konkrétní zakázce na tel. +420 773 114 421 či na naší pobočce v Říčanech u Prahy.

Nové klíče zhotovujeme na počkání, pokud má klíč atypický tvar, tak do smluveného termínu.

Kategorie