Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Proč GSM autoalarm?

10.2.2019

Opatřete si osobního hlídače pro svého miláčka. GSM autoalarm je tou správnou volbou. Trh nabízí různé druhy autoalarmů, takže je jen na vás, jaký si zvolíte. Největším plusem GSM autoalarmu je rychlost, s jakou jste se schopni dozvědět, že se s vaším autem něco děje. 

Můžete poté rychle reagovat a zabránit tak řadě nechtěných událostí.

Na jakém principu GSM autoalarm funguje?

Zabezpečovací zařízení GSM autoalarm funguje na základě komunikace přes GSM síť prostřednictvím mobilních operátorů. V případě, že se někdo snaží do vašeho automobilu vniknout, odtáhnout ho či s ním jinak manipuluje, systém odesílá na váš mobilní telefon SMS nebo volá.

Většina značek GSM autoalarmů dokáže přesně rozlišit, o jaký problém se jedná a pošle přesnou informaci. V okamžiku se tak dozvíte, zda se někdo snaží u vašeho auta otevřít dveře, rozbít sklo, proběhl náraz nebo další nemilé události. Je to velký přínos, protože můžete nastalou situaci ihned řešit.

Nepodceňujte prevenci a pořiďte si GSM autoalarm

Často je již pozdě, když si majitel automobilu uvědomí, že mohl krádeži či jiné nepříjemné situaci předejít. Tím, že své auto nezabezpečíme, v podstatě usnadňujeme zlodějům
jejich „ práci“. GSM autoalarm je dobré spojit a alarmem akustického typu, který se v případě narušení ozve výrazným zvukovým projevem. Okolí tedy ihned ví, že se něco děje a vy se to prostřednictvím svého telefonu dozvídáte téměř ve stejnou chvíli. Spoustu zlodějů či vandalů už samotný zvuk odradí a to ještě netuší, že majitel už ví, že je něco v nepořádku!

Vyberte si GSM autoalarm u AutokliceCZ

Nečekejte s koupí autoalarmu a obraťte se na nás! Ochranu svého automobilu tak můžete mít zajištěnou jednoduše a brzy. Firma AutokliceCZ vám nabízí širokou škálu značek i druhů autoalarmů, mezi nimi i GSM autoalarmy. Rádi vám s výběrem poradíme, abyste měli své auto co nejlépe zabezpečené. Odbornou montáž vám provedeme i na počkání na naší pobočce v Říčanech u Prahy.

Autoalarmy od AutokliceCZ

Využijte i naše další služby

Chystáte se k nám pro GSM autoalarm? Spojte vaši návštěvu s vyladěním i dalších komponentů. Firma AutokliceCZ nabízí široký sortiment služeb, patří mezi ně:

  • Výroba autoklíčů
  • Oprava řídících jednotek a dálkových ovládání
  • Dálková ovládání
  • Imobilizéry
  • Tachometry
  • a mnoho dalších!

Pestrou nabídku automobilového příslušenství a doplňků najdete i na našem e – shopu. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám s výběrem poradíme nebo vybereme termín návštěvy!

Kategorie