Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Hledáte dálkové ovládání pro svůj Ford?

27.8.2019

Už jste prohledali byt i kancelář, ale dálkové ovládání ke svému Fordu jste stále nenašli? Nezoufejte a neztrácejte čas dalším hledáním. AutokliceCZ pro vás na míru vyrobí náhradní klíče. A nejen to...

Seřízení centrálního zamykání i dálková ovládání pro Ford

Naprostou samozřejmostí u většiny vozů Ford je ovládání centrálního zamykání, které vytváří všem cestujícím příjemný komfort. Stejně tak, jako ostatní elektronika, i ovládání má svoji životnost. Po čase stačí vyměnit baterie, aby ovladač spolehlivě fungoval, jindy je nutné naprogramování řídící jednotky. A když je ovládání ztracené? Připravíme pro vás náhradní klíč s planžetou na míru a tým profesionálů se postará o synchronizaci dálkového ovládání a centrálního zamykání.

Vše pro vozy Ford

dálkové ovládání Ford

Co vše pro vás zařídíme?

  • Seřízení centrálního zamykání
  • Oprava i nastavení nového dálkového ovládání
  • Výroba klíčů nejen pro Ford
  • Vyřezání planžety na míru
  • Náhradní baterie do ovladačů
  • Oprava řídící jednotky
  • Odblokování a deaktivace imobilizéru
  • Zabezpečení vašeho vozu
 

Dálkové ovládání pro Ford Mondeo, Focus, Tranzit i Fiesta

Zámkům, klíčům a zabezpečení vozů se věnujeme od roku 2005, proto si bravurně poradíme s 99 % všech klíčů a značka Ford není výjimkou. Ať už máte Ford Mondeo, Focus, Tranzit, Fiesta, S-Max, C-Max, Ranger či jiný model, neváhejte nás kontaktovat a my pro vás v co nejkratším termínu připravíme nový klíč i dálkové ovládání.

Chci poslat poptávku

Je auto zamčené a nemůžete se do něj dostat?

I s tím si poradíme! Našim klientům poskytujeme zámečnickou pohotovost, kdy za vámi přijede náš tým techniků a na místě váš vůz otevře. Víme, že zabouchnuté či ztracené klíče jsou velmi nepříjemnou záležitostí, proto se snažíme vždy jednat rychle a co nejdříve vám vyrazíme na pomoc.

Kompletní servis na jednom místě

V e-shopu tisíce produktů pro více než šest desítek značek vozů, dlouhá tradice, sehraný tým, široká nabídka služeb v oblasti zámečnictví a zabezpečení vozů - to jsou AutokliceCZ. Pro více informací nás neváhejte navštívit v Říčanech u Prahy, nebo nás rovnou kontaktujte.

Kategorie