Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Imobilizér na vůz Hyundai

31.10.2022

Imobilizér je chytrá věcička, bez které už se neobejde téměř žádný vůz. 

imobilizér Hyundai

Dokáže spolehlivě ochránit vašeho plechového miláčka před odcizením. Ale pokud vás začne zlobit, dokáže také pěkně potrápit. Jestliže máte sebemenší podezření, že váš imobilizér nefunguje tak, jak by měl, neriskujte. Nechceme vás strašit, ale také se vám jednoho krásného dne může stát, že svůj vlastní vůz nenastartujete! Potřebujete odbornou radu, opravu nebo sháníte nový imobilizér na svůj vůz značky Hyundai? Raději se nepouštějte do této akce sami a vyhledejte pomoc profíků, kteří s tím poradí raz dva.

Servis imobilizéru

K čemu slouží imobilizér Hyundai

Ptáte se, k čemu vlastně imobilizér Hyundai slouží? Jednoduše řečeno se jedná o přestupní můstek mezi klíčem a ovládáním motoru. Zkrátka v sobě imobilizér skrývá jedinečný kód, který je spárovaný s vaším vozem. Jestliže pak nastartujete správným klíčem, pak startovací jednotka dostane povolení, aby se motor spustil, a vy bez problémů odjedete, kam budete chtít. Imobilizér ke všem značkám vozů, nejen k vašemu Hyundai primárně slouží jako obrana proti odcizení. Bez správně nakódovaného klíče nemůže nikdo právě díky této bezpečnostní vychytávce odjet.

Rozbitý imobilizér k vozu Hyundai

Myslíte si, že je imobilizér k vašemu vozu Hyundai rozbitý? Jaké jsou základní indicie k tomuto verdiktu? Většinou se poruchy imobilizéru projeví v první řadě výstražným blikáním kontrolky imobilizéru na palubní desce, vypínáním motoru po jeho nastartování, nebo automobil bliká výstražně na všechny strany, a vy nevíte proč. Neváhejte, a nechte si tuto poruchu co nejdříve diagnistikovat. Můžete tak předejít problémům jako je rozbitý imobilizér vozu Hyundai, které mohou kvůli poruše imobilizéru nastat.

Imobilizér Hyundai a jeho deaktivace

Stalo se vám, že se imobilizér obrátil proti vaší řídící jednotce? To není žádný sci- fi scénář, ale dnešní svět elektroniky. Může se to tedy běžně stát i vám. Vyřešte tento problém co nejrychleji díky odborníkům, kteří této problematice rozumí. Imobilizér Hyundai a jeho deaktivace? Pro experty na autoklíče to není žádný problém! Jestliže váš imobilizér stávkuje a jeho oprava se vám již nevyplatí, nebo do ní nyní nemůžete investovat, pak můžeme provést jeho deaktivaci. Váš vůz bude po tomto úkonu plně funkční, jen jeho ochrana bude o tento prvek oslabena.

Funkční imobilizér Hyundai

Staráte se vzorně o svého čtyřkolového miláčka? Pak nepodceňujte ani pravidelné servisní prohlídky. Šikovní pracovníci váš vůz prohlédnou od kol až po střechu a neunikne jim žádný problém. Budete tak mít jistotu, že i váš imobilizér Hyundai je plně funkční a nenechá vás nikde na holičkách. Také přitom můžete pořešit i ostatní vybavení vozu, rádi vám se vším poradíme. A to vše v příjemném a přátelském prostředí na naší pobočce v Říčanech.

Kontaktujte nás 

Kategorie