Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Jak vybrat alarm do auta

12.11.2018

Mezi samozřejmou výbavu nových vozů patří bezpečnostní prvky. Investice do nového vozu jsou však nemalé, a pokud chcete svého plechového parťáka ochránit před nenechavci, měli byste ho potěšit praktickým dárkem v podobě autoalarmu. A o tom, jak alarm do auta vybrat, bude právě dnešní příspěvek.

Co umí autoalarm v základní výbavě?

Bydlíte-li na sídlišti, jistě alespoň jednou týdně slyšíte houkání - ano, to se právě ozývá autoalarm z parkoviště. Jedná se o jednocestné alarmy, které reagují na pohyb blikáním a hlasitým houkáním - tím k sobě mají strhnout pozornost, která většinou zloděje od krádeže odradí.

Zajišťují dále ochranu zámků a pomocí imobilizéru také zapalování, takže případný „nový“ majitel nemůže vůz nastartovat - nezbývá mu, než odejít s nepořízenou. A vaše auto je tak ochráněno před krádeží.

V tomto případě se jedná o velmi základní modul, který však ne vždy bývá úspěšný. Pojďme se tedy podívat na moderní autoalarmy, které jsou efektivnější a které vám v Říčanech u Prahy na přání nainstalujeme.

Nabídka autoalarmů

autoalarm

Dvojcestné autoalarmy vás upozorní

O stupeň lepší jsou takzvané dvoucestné autoalarmy. Alarm umí základní funkce, které jsou však doplněné dálkovým ovladačem (integrovaný pager) a LCD displejem - ten zajišťuje obousměrné předávání povelů. Díky tomuto ovladači tak budete vědět, že se vaším vozem děje něco neplánovaného a zároveň můžete na dálku ovládat funkce alarmu. Dosah tohoto zařízení je ve stovkách metrů a vždy záleží na okolním terénu.

Buďte a alarmem do auta neustále ve spojení díky GSM a GPS

Kromě to, že má tento typ alarmu do auta výše uvedené funkce, o případné snaze o odcizení vás bude ještě obratem informovat pomocí SMS a není problém připravit nastavení tak, aby se upozornění rozeslalo na další přednastavená čísla. Díky zabudované GPS, která je s celým systémem propojená, tak budete mít přesně přehled, kde se váš vůz nachází.

Chci poradit s výběrem autoalarmu

Další perličky pro zabezpečení vašeho vozu

Bezpečnostní možnosti jsou v současné době velmi rozsáhlé, Pojďme se podívat na další zajímavé funkce, které díky novému autoalarmu může váš vůz mít.

  • Dálkový start
  • Čidlo pro sledování množství paliva
  • Náklonový a pohybový senzor
  • Speciální ochranná funkce při použití rušičky GSM
  • Ovládání teploty interiéru na dálku
  • Komfortní propojení s chytrým telefonem

Nepodceňujte vynalézavost zlodějů a chraňte svůj majetek alarmem

To, že imobilizér při krádeži zablokuje zapalování, ještě neznamená, že váš vůz z parkoviště nemůže zmizet. Zloději jsou čím dál tím více vynalézavější a často mají pro tuto překážku záložní plán. Neváhejte nás proto kontaktovat, rádi s vámi probereme možnosti zabezpečovací techniky i termín, kdy se o váš vůz a instalaci alarmu postarají naši technici.

 

Kategorie