Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vypnutí imobilizéru krok za krokem

31.10.2023

Imobilizér je bezpečnostní zařízení, které je nainstalováno ve většině moderních vozidel. 

Jeho účelem je chránit vozidlo před krádeží tím, že brání jeho pohonu, pokud není použit správný klíč nebo PIN kód. Avšak existují situace, kdy můžete potřebovat vypnout imobilizér, například pokud jste ztratili klíč, nebo máte problémy s jeho funkcí. Jak vypnout imobilizér?

Jak tedy vypnout imobilizér?

Níže najdete 4 tipy a rady jak vypnout imobilizér:

  1. Hledejte náhradní klíč
    Pokud jste ztratili klíč s čipem, prvním krokem je pokusit se najít náhradní klíč. Může se stát, že jste jej uložili na bezpečné místo a jen jste na něj zapomněli. Pokud máte náhradní klíč, měli byste s ním být schopni deaktivovat imobilizér a spustit vaše vozidlo.
  2. Zkontrolujte návod k obsluze
    Většina vozidel s imobilizérem obsahuje návod k obsluze, který může poskytnout užitečné informace o tom, jak deaktivovat imobilizér v různých situacích. Zkuste si přečíst návod k obsluze a zjistit, zda obsahuje pokyny pro vypnutí imobilizéru v případě ztráty klíče nebo problémů s imobilizérem.
  3. Zavolejte odborníky
    Pokud nemáte náhradní klíč a nejste schopni najít informace v návodu k obsluze, je nejlepší kontaktovat odborníky. Profesionální technici mohou vám poskytnout konkrétní rady a pomoci s řešením problému s imobilizérem.
  4. Vyhněte se nelegálním způsobům
    Je důležité zdůraznit, že pokusy o nelegální vypnutí imobilizéru, jako je pokus o rozbití zařízení, mohou mít vážné právní následky a mohou poškodit vaše vozidlo. Nelegální metody vypnutí imobilizéru jsou také neetické a nebezpečné. Místo toho se spolehněte na legální a bezpečné způsoby řešení tohoto problému.

Potřebuji pomoc 

Obraťte se raději na odborníky

Imobilizér je důležitým prvkem zabezpečení vozidla, který chrání vaše investice a chrání vaše auto před krádeží. Pokud máte problémy s imobilizérem, je nejlepší postupovat zákonnými a etickými způsoby, jako je hledání náhradního klíče, hledat řešení v návodu k obsluze, nebo kontaktování odborníka. Vyhněte se nelegálním způsobům vypnutí imobilizéru, které mohou mít vážné následky. Nejlepší je vždy spolupracovat s profesionály, kteří vám mohou pomoci bezpečným a zákonným způsobem.

Více o imobilizéru 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie