Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Kódování a čipování klíčů

6.2.2018

„Důvěřuj, ale překóduj.“ Lehce jsme tradiční rčení upravili, ale podle našich mnohaletých zkušeností by se tato rada měla dávat téměř ke každému autu. Kódování a čipování klíčů oceníte především v případě, pokud jste koupili starší vůz a nejste prvním majitelem, nebo v situacích, kdy se vám autoklíč ztratil. 

Ať už je to jakkoliv, v AutokliceCZ vám vše profesionálně a rychle zajistíme.

Nastavení klíčů aneb co budete potřebovat

Každý vůz má jiné nastavení, nicméně si u nás poradíme s 99 % klíčů a zámků. K tomu, aby vše proběhlo hladce, nám neváhejte předem zavolat, zkonzultovat s námi váš problém a my vám předem sdělíme nejen cenu, ale i časovou náročnost a postup. Jako základní informaci budeme potřebovat typ a rok výroby vašeho vozu.

Nezapomeňte…

1. PIN kód klíče – Bývá součástí všech autoklíčů a je nezbytný pro výrobu většiny náhradních klíčů. V mnoha případech pomůže i diagnostika, díky které lze PIN zjistit.
2. Klíče – Všechny, které k vozu máte – v případě imobilizéru s kryptokódem je bude potřeba přenastavit.
3. VIN vozu a občanský průkaz – pokud nemáte k vozu žádný klíč, je nezbytné prokázat, že jste jeho majitelem.
4. Váš vůz – u některých typů klíčů není vůz potřeba, v další řadě případů je nezbytný pro seřízení řídící jednotky.

Chci se objednat

Kódování a čipování klíčů

Kódování klíčů svépomocí?

Moderní auta jsou plná chytré elektroniky, která jejich majitelům zajišťuje příjemný komfort. Jedná se však o velmi jemné systémy, které v některých případech může „rozladit“ i vyndání autobaterie. Denně se v AutokliceCZ setkáváme s různými příběhy, proč dané klíče od vozu nefungují a také se dozvídáme mnoho zajímavých „babských rad“, které radí, jak se pustit do kódování klíčů svépomocí. Mnoho z klientů však po těchto pokusech nechává překódování na nás a šetří si tak čas i stres.

Na odborné čipování klíčů je spolehnutí

Autoklíče chrání nejen před neoprávněným otevřením vozu, ale také před nastartováním cizí osobou. Máme veškeré profesionální vybavení, abychom vyrobili a nastavili autoklíče, imobilizérydálková ovládání i řídící jednoty. Vše několikrát testujeme a na naši práci máte samozřejmě záruku, proto se vám nestane, že od nás odjedete a za pár dní vás přestane autoklíč poslouchat.

Díky e-shopu u nás seženete mnoho komponentů a doplňků k autoklíčům. AutokliceCZ sídlí v Říčanech nedaleko Prahy, proto jsou velmi dobře dostupné téměř z celé republiky. Máte-li nějaké otázky nebo si nevíte rady s načipováním autoklíče, jsme tu pro vás.

Kategorie