Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Kontrola tachometru podle vin

25.7.2021

Znát stav tachometru je před každou koupí ojetého vozu základním bodem. Ovšem jak na to? Kontrola tachometru podle vin je nejspolehlivější možností.

tachometr

Kontrola tachometru podle vin nebo servisní knížky

Kontrola tachometru podle vin však není jedinou možností - pomůže vám také servisní knížka. V případě, že ji majitel auta nemá k dispozici, měli byste zpozornět, protože je to podezřelé. Spolehlivé ověření je i přes elektronickou servisní knížku, která není tak jednoduše zfalšovatelná.

Stav tachometru si také můžete zkontrolovat přes internetové portály.

Na portále ministerstva je kontrola tachometru podle vin

Chcete si být jisti, že znáte přesný stav tachometru? Nejspolehlivějším způsobem ověření je portál ministerstva dopravy.Zde jsou totiž registrována všechna vozidla, která v České republice procházejí pravidelnými technickými kontrolami.

Na něm si můžete provést kontrolu stavu tachometru podle vin a čísla protokolu poslední technické kontroly. Tyto údaje by měl mít prodejce k dispozici a sami si pak porovnáte, zda se data shodují.

Potřebuji poradit

Oprava tachometru

Pokud vám tachometr nefunguje tak, jak má - například nefunguje osvětlení, ručičky ukazují špatně nebo vám na disleji vypadávají pixely? Pak je čas na jeho opravu. Svěřte své vozidlo rovnou do rukou profesionálů, protože ze zkušenosti víme, po neodborných opravách bývá částka za jeho opravu ještě vyšší, než kdybyste přijeli rovnou k nám.

Objednejte si opravu a nastavení tachometru u nás

Provádíme nastavení a opravu mechanických i elektronických tachometrů. Podle potřeby přeprogramujeme EPROM paměti a procesor v řídící jednotce. Práce s tachometrem se pohybuje v rámci několika hodin, proto doporučujeme předem si rezervovat termín, aby oprava probíhala v době, která vám nejvíce vyhovuje. Pro informace o cenách a volných termínech nás neváhejte kontaktovat.

Více o tachometru

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie