Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Nepodceňujte kryt na klíč od auta

14.1.2021

Zdá se vám kvalitní kryt na klíč od auta jako zbytečnost? Tato na pohled malá věcička však plní důležitou funkci, protože neustále chrání váš autoklíč před poškozením. A nejen to.

Kryt na klíče od auta je nejen funkčním, ale i stylovým doplňkem, který vyladí vzhled vašeho autoklíče, ať už je jakkoliv starý.

Kryt na klíč od auta jako funkční doplněk

Kryt na klíč od auta dokáže spolehlivě ochránit funkčnost autoklíče. Tím, že se planžeta klíče díky krytu na klíče tolik neopotřebovává o okolní materiály, pokud jej nosíte třeba v kapse, prodlouží se tím i jeho životnost. Jelikož je planžeta autoklíče ukryta v bezpečí, chrání zároveň i vaši kapsu či kabelku před poškrábáním od autoklíče.

Kryt na klíč od auta jako stylový doplněk

Jak může kryt na klíč od auta vyladit váš styl? Potrpíte si i vy na upravený zevnějšek a to včetně všech doplňků? Pak zkrátka nemůžete z kapsy vytáhnout poškrábaný či na pohled ošuntělý autoklíč. Díky vhodnému krytu na klíč od auta této trapné chvilce jednoduše předejdete!

Máte na výběr z několika variant i materiálů. Dáte přednost klasice či moderním silikonovým krytům v atraktivních barvách? Záleží jen na vás! Kryty seženete na téměř každý autoklíč. Stačí si vybrat podle značky a typu.

kryt autoklíč

 

Vybrat kryt na klíč od auta

Poškozený kryt na klíč od auta?

O své klíče by se každý motorista měl pečlivě starat. Nikdo totiž nechce, aby mu vypověděl službu. Mohlo by se to stát při cestě do práce, na výlet nebo dokonce na dovolené. Na žádné cestě by to však nebylo příjemné a nejjednodušší je této situaci předcházet. Zejména vystřelovací klíče bývají na funkčnost choulostivé. Pokud se kryt na klíč od auta poškodí, může zabránit funkčnosti vystřelovacího klíče. Jednoduše mu zabrání v jeho použití, protože nepůjde vystřelit ven.

Nový kryt na klíč od auta

Vidíte, že váš kryt na klíč od auta již není v nejlepší kondici? Pak na nic nečekejte a vyměňte ho za nový! Vybírat můžete jednoduše podle značky a typu vozu. Pokud máte originální kryt, který uvnitř skrývá ovládání imobilizéru a čip, ani to nebude překážkou. Do nového klíče lze přehrát všechny potřebné informace tak, aby klíč správně fungoval a komunikoval s řídící jednotkou. Nejste si jisti, jaký kryt na klíč od auta vybrat? Obraťte se na nás, rádi vám pomůžeme s výběrem a na pobočce vám ho i bez problému vyměníme!

AutokliceCZ

Kategorie