Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Kryt na klíče od auta

21.2.2022

Kryt na klíče od auta je šikovnou věcičkou, která má větší význam, než by se na první pohled mohlo zdát.

kryt na klíče

Většina řidičů dostane klíč s krytem ke svému plechovému miláčkovi při jeho koupi, takže jeho pořízení nemusí řešit. Používáme jej denně a už si ani neuvědomujeme, jaké úkoly svědomitě plní. Pokud se vám však váš dosavadní kryt na klíče od auta již nelíbí či je poškozený, je na čase ho vyměnit.

Funkce krytu na klíče od auta

Kryt na klíče od auta patří mezi autodoplňky, které mohou mnoho vypovědět o svém majiteli. Potrpíte si na bezchybný vzhled vašeho vozu? Pak byste neměli zapomínat ani na kryt. Poškrábaný nebo jinak poškozený kryt na klíče od auta nejen že nevypadají dobře, ale může také ovlivnit jeho funkci. Správný kryt slouží především jako ochrana před znečištěním a poškozením klíče, ale může se stát i stylovým doplňkem.

Vyberte si nový kryt na klíče od auta

Vylaďte svůj styl do nejmenšího detailu! I kryt na klíče od auta může skvěle vypadat. Na trhu najdete různá provedení i materiály, záleží jen na vás, jakému dáte přednost. Při výběru nového krytu na klíče od auta si dávejte pozor především na to, aby vámi zvolený kryt odpovídal vašemu autoklíči. Materiál a barva krytu pak už bude čistě na vás. A jaké kryty nejvíc frčí? Většina řidičů sází na klasiku v podobě černého tlačítkového krytu. Čím dál oblíbenější jsou silikonová pouzdra v různých barevných provedeních. Pokud máte v oblibě výrazné barvičky, jistě vám tento kryt udělá radost. A zaručeně svůj klíč již nikde nepřehlédnete. Populární jsou i kožené kryty na klíče od auta, jež podtrhnou váš elegantní styl.

Výměna krytu na klíče od auta

Výměna krytu na klíče závisí na jeho typu. Raději s ní nespěchejte a dejte si pozor na to, abyste nevhodnou manipulací autoklíč či nový kryt nepoškodili. Nechce se vám zjišťovat co a jak? Nemusíte se do výměny pouštět sami. Při koupi nového krytu na klíče od auta vám jej na naší pobočce rádi vyměníme.

Chci poradit s výběrem

Kryt a přívěsek na klíče od auta

Doplňte svůj kryt na klíče od auta o stylový přívěsek se značkou vašeho vozu. Ruku v ruce tyto dva autodoplňky zaručí, že svůj klíč vždy rychle najdete, nikde vám jen tak nezapadne a mezi ostatními si ten svůj originál vždy poznáte. Přívěsky s logem vašeho auta jsou k mání v různém provedení, záleží pouze na vašem vkusu. Přívěsek na klíče či kryt se také mohou stát originálním dárkem, kterým mile překvapíte každého motoristu.

Vybrat přívěsek na klíče

Kategorie