Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Náhradní klíč od auta rozhodně nepodceňujte

11.10.2023

Náhradní klíč od auta je významným záložním prvkem pro každého majitele vozidla. 

náhradní klíč do auta

Ačkoli doufáme, že ho nikdy nebudete muset použít, je důležité vědět, jak ho získat, jak jej používat a jak jej uchovávat v bezpečí.

Získání náhradního klíče od auta

Náhradní klíč od auta by měl být vždy připraven, pokud někdy ztratíte nebo poškodíte svůj hlavní klíč. Co tedy můžete podniknout, pokud náhradní klíč nemáte? Kontaktujte výrobce autoklíčů. Ovšem připravte se na to, že budete potřebovat důkaz toho, že jste majitelem vozidla.

Potřebuji náhradní klíč

3 tipy jak používat náhradní klíč od auta?

Když máte náhradní klíč od auta k dispozici, měli byste vědět, jak jej správně používat:

  1. Otestujte ho
    Před tím, než se dostanete do situace, kdy budete muset použít náhradní klíč, doporučuje se ho vyzkoušet. Zkontrolujte, zda se klíč hodí a otevírá dveře a zapíná motor. Nechcete zjistit, že klíč nefunguje, když ho budete potřebovat.
  2. Uchovávejte ho odděleně
    Důležité je uchovávat náhradní klíč odděleně od hlavního klíče. Můžete jej ponechat doma nebo u důvěryhodné osoby. To vám pomůže snížit riziko ztráty obou klíčů současně.
  3. Opatrně s informacemi
    Neposkytujte informace o vašem náhradním klíči cizím osobám. Je to váš záložní plán pro případ, že ztratíte hlavní klíč.

Starý klíč nechte zneškodnit

Pokud ztratíte klíč, který byl zároveň elektronickým ovladačem a obsahoval informace o vašem vozidle, nezapomeňte informovat výrobce nebo zámečníka, aby starý klíč byl zneškodněn a nepoužitelný. To zvýší bezpečnost vašeho vozidla.

Náhradní klíč od auta je sázka na jistotu

Náhradní klíč od auta je klíčovým prvkem pro bezpečnost a pohodlí majitelů vozidel. Znát postupy pro jeho získání, použití a bezpečné uchování může ušetřit mnoho starostí a nepříjemností v případě ztráty hlavního klíče. 

Více o výrobě autoklíčů

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie