Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Náhradní klíč pro vozy Toyota

30.5.2018

Ztratil nebo rozbil se vám klíč od této japonské krásky? Nemusíte smutnit dlouho, s námi budete mít nový klíč k vozu Toyota za pár hodin. Neváhejte a kontaktujte nás – domluvíme si osobní schůzku, abyste nemuseli dlouho čekat a než si u nás vypijete dobrou kávu, klíč pro vás vyrobíme. Máte to k nám daleko? I pro vás máme řešení.

Pro Toyotu i další vozy vyrobíme klíče na dálku

Naše pobočka sídlí v Říčanech u Prahy, ale pokud to k nám máte z ruky, stačí se domluvit a vše zařídíme na dálku. Ať už jste z Aše, Šluknova nebo z Jablunkova, stačí nám autoklíč zaslat a my z něj vyrobíme plnohodnotnou kopii. Obratem vám objednávku pošleme zpět, a tak již do dvou dnů můžete mít nové klíče nejen pro Toyotu u sebe.

Napište nám podrobnosti

...nebo nám rovnou zavolejte na 773 114 421.

Nejčastěji je poptávka po klíči pro Toyota Yaris

Klíče a dálková ovládání nejčastěji vyrábíme pro model Toyota Yaris. Ovladače s klíčem naprogramujeme do řídící jednotky a v případě originálních ovladačů provedeme pro správné nastavení i diagnostiku.

Je je na vás, jestli svěříte starosti s klíčky od vašeho vozu nám, nebo se do opravy pustíte svépomocí. Pokud je vám milejší druhá varinta, naleznete v e-shopu více než 1 800 produktů a komponentů ze světa autoklíčů.

Více v e-shopu

Ne vždy je práce svépomocí dobrým řešením

Rozdělání klíče s dálkovým ovládám nese svá rizika. Pokud s tím nemáte zkušenost, hrozí, že jemnou elektroniku poškodíte a místo výměny obalu za několik stokorun bude potřeba oprava v rámci tisíců. Je proto lepší, když tuto téměř „chirurgickou“ práci přenecháte nám. S klíči náš 16 členný tým pracuje denně, proto se pro nás jedná o rutinu a zkrátka víme kam sáhnout.

toyota

 

Autoklíče všeho druhu

Toyota, Audi, Škoda Auto, Volvo, Seat, BMW a desítky dalších světových značek vozů – pro ty všechny připravují AutokliceCZ náhradní autoklíče, dálková ovládání, imobilizéry, tachometry i opravy řídících jednotek. Svěřte se rukou profesionálů, stejně tak, jako tisíce spokojených zákazníků před námi.

Chcete poradit? Napište nám nebo rovnou zavolejte 773 114 421.

Kategorie