Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Nechte imobilizér pro Škoda Fabia i Octavia v naší péči

20.8.2018

Imobilizéry jsou samozřejmou výbavou nových aut. Někteří jejich funkci vítají, jiným nevyhovuje. Ať už řešíte opravu, odblokování či ztracený PIN k imobilizéru pro Škoda Fabia, Škoda Octavia a další vozy, obraťte se na AutokliceCZ. Poradíme si v 99 % případů.

Imobilizér je praktický, ale...

Imobilizér slouží k ochraně vašeho vozu. Základně funguje tak, že podle vysílaného signálu rozpoznává klíč v zapalování a podle toho dá či nedá řidiči oprávnění k nastartování. Díky správně nastavenému imobilizéru se nemusíte obávat, že by vám s vozem ujel někdo cizí. Kooperace probíhá na základě tajného PINu, který zná jen výrobce a je potřeba i mimo jiné k opravám kabelového vedení (např. výměna budíků).

Co když PIN k imobilizéru nefunguje?

Při ztrátě originálního klíče či PINu provedeme diagnostiku a nastavíme nový PIN. Bezpečnostní prvky jsou na voze propojené, proto k diagnostice a novému nastavení imobilizéru potřebujeme přistavit celý vůz, ideálně i s originálními klíči, abychom mohli provést kompletní nové nastavení. K servisu si nezapomeňte doklady k vašemu vozu, abychom mohli ověřit majitele.

 

Zjistit více o imobilizéru

Imobilizéru pro Škoda Fabia a Škoda Octavia

Problém s imobilizérem u Škoda Fabia?

Problém s imobilizér řešíme především u starších modelů Škoda Fabia. Není to ovšem pouze Škodovky, ale všech starších vozů. Důvod je jednoduchý - jedná se o citlivou elektroniku, které se během let užívání může v lepším případě zanést nečistotami a špatně spíná, v horším případě se může ochodit zámek pro klíč či být problém ve spínači,konektoru, elektronice... To, kde se problém skrývá, odhalíme během chvilky pomocí profesionální diagnostiky.

S imem pomůžeme i Octavii

Škodovka je v podstatě naším národním vozem, proto není divu, že patří v tuzemsku mezi velmi oblíbené značky. Vše však má svoji životnost a imobilizér u Škoda Octavia není výjimkou.
V případě problémů nás neváhejte kontaktovat, rádi s vámi vše probereme telefonicky, opravu naceníme a doporučíme postup opravy.

 
Kategorie