Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Nejlepší opravnu autoklíčů najdete v Říčanech

26.11.2018

Potřebujete vyrobit náhradní klíč k vašemu vozu, opravit dálkové ovládání nebo nastavit řídící jednotku u vašeho plechového miláčka? Na autoklíče a ostatní příslušenství jsme odborníci, v případě potíží nás neváhejte navštívit v naší dílně v Říčanech.

Rozbité autoklíče vám opravíme v Říčanech

Snad každý řidič ví, jak moc dokáží potrápit nefunkční autoklíče a další technika. Vždyť auta jsou dnes už naprosto běžnou součástí našich životů a těžko si dovedeme představit, že bychom se museli obejít bez nich. Proto i ten nejmenší problém na autě může znamenat velký problém pro nás. Toho jsme si dobře vědomi, proto většinu prací provádíme u nás v Říčanech na počkání.

Kde nás najdete 

AutokliceCZ z Říčan si poradí se vším

Protože jsme AutokliceCZ z Říčan, naší hlavní doménou je elektronické a mechanické zabezpečení vozidel. Máte nefunkční zámek? Opravíme vám ho nebo vyměníme za nový. Nefunguje vám klíč? Vyrobíme vám nový. Parkujete na místech, kde máte o své auto strach? Nainstalujeme vám alarm. Zabouchli jste si klíče? I o to se postaráme.

autoklíče_Říčany

 

Rovněž se specializujeme na odblokování a deaktivaci imobilizéru. Ten vaše auto chrání před zloději, ale potíže můžou nastat i v případě, že vy sami potřebujete vyměnit některé komponenty. Vaše auto po vás začne vyžadovat kód, který jsme schopni zjistit.

Co všechno pro vás zajišťujeme?

Autoklíče opravujeme i řidičům z Prahy

Pokud máte problém s autoklíči nebo technikou ve vašem voze. Neváhejte se na nás obrátit. Mezi naše zákazníky patří jak místní, tak i řidiči z Prahy.

Kategorie