Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Neposlušný zámek Škoda Octavia?

22.3.2018

Když si zámek dveří usmyslí, dokáže svého majitele pěkně potrápit. Od neposedného zhasínání a rozsvěcení osvětlení interiéru, přes náladově se spouštějící upozornění na rozsvícené světlomety, až po to, že vás vůz nepustí dovnitř nebo ven. Některé modely aut jsou k problémům se zámkem náchylnější. Jedním z nich je i Škoda Octavia.

Oprava zámků dveří aneb svépomocí se do toho nepouštějte

V zámku dveří se nachází senzor, který má omezenou životnost a dlouhodobým používáním se zkrátka opotřebuje. Kutilové si možná teď řeknou „Proč bych si to nevyměnil sám?“. Samozřejmě, ve výměně a opravě senzoru vám nezabráníme, ale rádi bychom vás upozornili na rizika, která s sebou výměna přináší.

  • U nezkušeného člověka zabere výměna hodně času – nevíte, kam sáhnout a jak se nejrychleji k senzoru dostat.
  • U některých vozů je nezbytné zablokovat pojezd okna a odstranit pěnovou výplň – poškození první nebo druhé části si žádá nezbytnou výměnu, která sahá do tisíců korun.
  • Bariérou se mohou stát i z výroby zakomponované nýty, které výměně brání.

Máme zkušenosti, speciální nářadí a zkušené mechaniky, kteří se o váš zámek postarají s nelepší péčí.

Chci se objednat

Oprava zámku nejen pro Škoda Octavia

 

Oprava nepovedených pokusů vyjde draho

Setkali jsme se s celou řadou případů, kdy chtěli majitelé vozů ušetřit a pustili se do opravy zámku doma v garáži. Často tyto případy nedopadly dobře a v AutokliceCZ jsme zajišťovali nápravu, která se bohužel vyšplhala na daleko vyšší částku než samotná oprava zámku.

Svěřte proto zámek dveří Škoda Octavia nebo i dalších vozů do našich rukou a nechte všechny tyto nepříjemné starosti na nás. Máme s klíči, autoklíči i se zámky bohaté zkušenosti a práce s nimi je pro nás takřka rutinou. Víme, jak zámek bez nežádoucích následků opravit a v krajním případě poškození jsme na tyto případy pojištěni.

Zaseknutý klíč v zámku dveří?

Pokud nepoužíváte dálkové ovládání a stále svůj vůz otevíráte mechanicky, může se stát, že se klíč v zámku zpříčí, zlomí nebo zasekne. Neváhejte nám proto zavolat a my vám s touto nepříjemnou situací rádi pomůžeme.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie