Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Nový obal na klíče Citroën

4.11.2020

Má váš obal na klíče Citroën svá nejlepší léta za sebou? Potom není na co čekat, vyměňte ho za nový! Nejen že bude lépe vypadat, ale především budete mít jistotu, že spolehlivě splní svou funkci a nenechá vás na holičkách!

Obaly na klíče Citroën

Kvalitní obal na klíče značky Citroën ochrání planžetu klíče před poškozením i nečistotami. Zároveň nehrozí poškrábání věcí v kabelce či oděrky ve vaší kapse. K dispozici je několik variant provedení. Záleží, jaké funkce od svého obalu očekáváte. I váš starší model lze inovovat. Také si můžete zvolit, zda chcete obal na klíče Citroën vystřelovací nebo vyklápěcí. Nezapomínejte ani na pravidelnou údržbu vašeho rezervního klíče. Nikdy nevíte, kdy ho budete potřebovat.

Ozdobte svůj obal na klíče Citroën

Udělejte si radost a pořiďte si na svůj obal na klíče Citroën stylový přívěsek nebo klíčenku. Bude mu slušet a přinese vám také výhody. Váš klíč jen tak nikde nezapadne a také si ho ihned poznáte mezi ostatními! Pokud se rádi odlišujete a máte rádi veselé barvy, zvolte si moderní silikonový obal na klíče Citroën, který si jistě získá nejednoho obdivovatele.

Objednejte si nový obal na klíče Citroën on-line

Pro svůj nový vybraný obal na klíče k vašemu plechovému miláčkovi Citroën nemusíte nikam cestovat. Stačí se podívat na náš přehledný e – shop a můžete si ho jednoduše objednat třeba z obýváku. Potřebujete s výběrem poradit? Naši experti na autoklíče jsou připraveni. Najdete tu i přívěsky na klíče nebo obal na dálkové ovládání Citroën.

Vybrat obal na klíče Citroën

Obdarujte i své blízké novým obalem na klíče Citroën

Obal na klíče Citroën je praktickým dárkem, kterým potěšíte každého nadšeného motoristu. A pokud se vám nepodaří nenápadně zjistit, jaký typ klíče řidič vlastní a chcete ho překvapit, jednoduše mu můžete věnovat dárkový poukaz ve vámi zvolené hodnotě. Třeba si nakonec vybere něco jiného, ale zaručeně z tohoto dárku nebude zklamaný!

Kategorie