Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Oprava klíčů od auta

19.3.2018

Moderní doba přináší člověku spoustu komfortu. Ovšem vše má svoji životnost a čím častěji se funkce či předmět používá, tím zpravidla rychlejší hrozí opotřebení. Takovým příkladem jsou i klíče od auta, které potřebujeme prakticky denně. Co však dělat, když nečekaně přestanou fungovat? V AutokliceCZ vám zařídíme opravu!

Oprava klíčů i na počkání

Spoustu závad vyřešíme na počkání v naší pobočce v Říčanech nedaleko Prahy. Víme, že auto potřebuje na cestu do práce, na nákupy, na odvezení dětí ze školy – zkrátka je vaším každodenním pomocníkem a z naší strany uděláme maximum, aby bylo opět bez problémů funkční a spolehlivé.

Klíčům a autoklíčům se věnujeme už pěknou řádku let, proto je pro nás jejich oprava hračkou.

Co vás trápí?

  • Vymačkaná tlačítka?
  • Auto na klíč nereaguje?
  • Vadné mikrospínače?
  • Poškozené plošné spoje?
  • Dálkové ovládání neposlouchá?
  • Smazaný kód imobilizéru?

oprava kličů od auta

 

S tím vším si snadno poradíme! Kontaktujte nás a domluvte si schůzku předem, ať nemusíte zbytečně čekat. Máte to k nám daleko? Stačí nám dát předem vědět, že k nám klíč pošlete na diagnostiku a my už zjistíme, proč nefunguje a jak ho spravit. Vyměníme obal s promačkanými tlačítky, nebo domluvíme čipům i dálkovému ovládání.

Chci se objednat

Kolik oprava autoklíčů k autu stojí?

Jako u všeho ostatního, vždy se jedná o případ od případu... Nicméně, abyste si udělali představu, kolik oprava autoklíčů stojí, přinášíme vám přibližné ceny. Pokud chcete znát přesnou kalkulaci předem, neváhejte nám napsat a my se vám brzy ozveme.

- Diagnostika klíče je zpravidla v ceně 200 Kč
- Výměna mikrospínače se pohybuje okolo 400 Kč
- Většina dalších oprav se pohybuje v rozmezí 400 Kč až 1 000 Kč

Domluvíme i startovací kartě

I startovací karty někdy dokáží pozlobit. Ať už máte jakýkoliv model auta, poradíme si i s ní. Neváhejte nás kontaktovat a vyřešte tak snadno a rychle své starosti s klíčem k autu.

Kategorie