Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Oprava centrálního zamykání bez starostí

14.1.2019

Už jen představa, že zmáčknete autoklíč s dálkovým ovládáním a nenastane žádná odezva, je jako zlý sen. Poruchy centrálního zamykání patří mezi nepříjemnosti, které dokážou zkazit den. Přihodí se téměř vždy, když se vám to nejméně hodí a nemůžete je předvídat. 

Důležité však je vědět, na koho se můžete v této situaci obrátit, aby se vám oprava centrálního zamykání zbytečně neprodražila a byla provedena kvalitně. Firma AutokliceCZ je odborníkem ve světě autoklíčů již řadu let!

Firma AutokliceCZ

Svěřte se do rukou expertům nejen na centrální zamykání

Pokud vás váš autoklíč na dálkové ovládání neposlouchá, na nic nečekejte a spolehněte se na profesionály. Amatérské opravy nemusí centrálnímu zamykání vašeho auta prospět. Naši zkušení pracovníci si budou vědět rady a ochotně vám pomůžou s opravou centrálních zamykání různých typů i s problémy se startovacími kartami Renault Megane Laguna a Espace.

Potřebuji poradit

Na nic nečekejte a vydejte se k nám

Chápeme, že bez vašeho čtyřkolového miláčka se dlouho neobejdete a nechávat kdekoliv stát nezamčené auto je riskantní. Proto nabízíme opravy dálkových autoklíčů na dálkové ovládání na naší pobočce v Říčanech nedaleko Prahy i na počkání. Váš problém vyřešíme brzy a tato nemilá situace bude brzy minulostí, protože vaše centrální zamykání bude po opravě znovu spolehlivě fungovat.

Využijte i dalších našich služeb

Kromě oprav centrálního zamykání nabízíme:

  • výrobu autoklíčů
  • instalaci dálkových ovládání
  • zabezpečení vozu autoalarmem
  • deaktivaci imobilizéru
  • nabídku komponentů na našem e – shopu
  • a mnoho dalších služeb

Neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštívit na naší pobočce. Těšíme se na vás!)

Kategorie