Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Oprava zámků Škoda je naší parketou

27.9.2018

Pro někoho je Škodovka jenom dopravní prostředek, pro jiného je to téměř člen rodiny. Ať tak či tak, pokud nefunguje jak má, způsobí to velké potíže. Bez automobilu se totiž dnes obejde opravdu málokdo. Jednou z častých vad je rozbitý zámek a s tím pak spojená oprava zámků Škoda.

Oprava opotřebovaných zámků Škoda

Stejně jako jsou používáním opotřebovány klíče, to samé platí i o zámku dveří. V něm dochází v lepším případě k opotřebování jednotlivých lamel sloužících jako blokovací prvek. V tom horším případě jsou poškozeny vnitřní části zámku a to stržením blokovací hrany. V obou případech však opravě zámků Škoda neuniknete

Vyhnout se opravě zámků dveří Škoda můžete včasnou kontrolou

Někdy ovšem ani není oprava zámků Škoda nutná. Může se totiž stát, že je problém v klíči, který se snadno opotřebovává a po čase může „zlobit“. Myslete na to, že nejlepším řešením je prevence, což je v tomto případě pravidelná, nebo alespoň včasná návštěva našeho servisu.

E-shop – klíče a zámky Škoda 

zamek

Oprava zámku dveří Škoda Fabia

Ve většině případů je možné opravu zajistit výměnou poškozených částí zámku. Ovšem někdy je potřeba ho kompletně vyměnit za nový. AutokliceCZ vám každý problém pomohou vyřešit. Jedním z nejoblíbenější typů je Škoda Fabia, takže na opravu jejího zámku dveří jsme už opravdoví machři.

Bez opravy zámků Škoda, ale s novým klíčem

S koupí a někdy i opravou nového zámku Škoda bývá většinou nutností pořídit si také nový klíč. Zhotovujeme veškeré autoklíče imobilizérem a s dálkovým ovládáním. Provedeme mechanické vyfrézování zubů klíče nebo nahrajeme kód čipu z vašeho originálního klíče na nový.

Na opravu zámků Škoda jsou tu AutokliceCZ

Pokud potřebujete opravu zámků Škoda či jeho výměnu, neváhejte nás kontaktovat, nebo k nám rovnou přijeďte. Sídlíme v Říčanech nedaleko Prahy a většinu prací provádíme na počkání.

Kategorie