Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Opravy řídících jednotek jsou naší parketou

11.3.2023

Nefunguje vám vaše auto tak, jak by mělo? 

opravy řídících jednotek

Řídící jednotka optimalizuje chod motoru a má na starosti objem nasávané kapaliny, snížení spotřeby a zvýšení výkonu. Právě ona může za to, že vozidlo jede hladce. Ovšem někdy se stane, že nepracuje správně. A proto jsou tu Autoklicecz, aby zajistili opravu řídících jednotek.

K čemu vůbec slouží řídící jednotka

Díky řídící jednotce můžeme odemknout či zamknout všechny dveře automobilu, na parkovišti spolehlivě ho spolehlivě najdeme a většina umožňuje samostatně otevřít kufr auta. Navíc je kompatibilní s různými bezpečnostními systémy chránícími vaše auto.

Oprava nebo koupě nových?

V každém vozidlu může být více řídících jednotek, jenž jsou citlivé na změnu teploty a vlhkosti, které mají vliv nejen na živnost, ale i správnost informací, které vyhodnocují. Pokud jednotka dlouhodobě zpracovává špatné informace, hrozí její poškození.

Chci opravit řídící jednotku 

Častou radou automechaniků je koupit si novou řídící jednotku, která však není nic levného. V České republice je jen několik specializovaných autoservisů, kde vám nabídnou opravu řídící jednotky. Jedno takové místo je i v Říčanech u Prahy. Nevyhazujte zbytečně peníze za novou, když vám ji můžeme opravit.

Co všechno s řídící jednotkou zvládneme?

  • opravu programů řídících jednotek
  • zjištění loginu imobilizéru
  • nastavení nové řídící jednotky po nehodě
  • řízení funkčnosti motoru
  • systém imobilizéru (když se vůz vůbec nerozjede)
  • programování řídící jednotky

Ne vždy ji lze opravit …

Jsme schopni toho opravit opravdu hodně, ale někdy se stane, že řídící jednotku není možné opravit. V takovém případě pro vás zajistíme novou či repasovanou řídící jednotku, do které naprogramujeme originální software.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie